وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



کلمات کلیدی: سینما, اعدام,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینما و اعدام
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت
*****



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:325
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
شماره کاربری : 3
ارسال: #4
سینما و اعدام - سکانس اعدام در فیلم می خواهم زنده بمانم
[تصویر: 14458822241.jpg]


می خواهم زنده بمانم
کارگردان:رابرت وایز
نام هنرپیشه اعدامی: سوزان هیوارد در نقش باربارا گراهام

آیا سینما تلخ تر از این اعدام را تا کنون به خود دیده است؟. باربارا بیگناه به اتاق گاز فرستاده شد. در سال 1958 رابرت وایز 121 دقیقه با احساسات مخاطبین خود بازی کرد و عاقبت باربارای بیگناه را به اتاق گاز فرستاد. ماجرا از زمان دستگیری باربارا شروع می شود. او تنها مضنون قتلی است که برای اثبات بیگناهی اش هیچ مدرکی در دست ندارد بجز شهادت همسرش که او نیز باربارا را در این برزخ تنها می گذارد.
لحظات پایانی فیلم چقدر سخت می گذشت. زمانی که برای اولین بار این فیلم را دیدم تا مدتها تحت تاثیر آن قرار داشتم. هر بیننده ای وقتی باربارا را به اتاق گاز می فرستادند منتظر یک معجزه بود. در واقع وقتی برای اولین بار این فیلم را می بینید هرگز فکر نمی کنید باربارا در نهایت اعدام خواهد شد. بویژه آنکه همه می دانیم که او قاتل نیست.

    
[تصویر: 144588222510.jpg]    [تصویر: 14458822244.jpg]




اعدام باربارا در اتاق گاز فقط چند ثانیه طول می کشد اما رابرت وایز یک اعدام طولانی را به مخاطبش تحمیل می کند. صدای زنگ تلفن یا هر واقعه ای در هر لحظه از فیلم برای بیننده نوید آنرا داشت که شاید اعدام به تعویق بیوفتد.
واقعا چند نفر از کسانیکه در دهه شصت وقتی برای اولین بار این فیلم را دیدند نگریستند؟؟؟ در غم انگیز بودن اعدام باربارا همین بس که بانوی بزرگ دوبله ایران خانم رفعت هاشم پور نقل می کنند که هنگام دوبله این فیلم (در سکانسی که باربارا در زندان فرزندش را ملاقات می کند و او را روی پایش می گذارد و برایش شعر می خواند) چنان تحت تاثیر فیلم بودند و گریه می کردند که چشمانشان دیگر فیلم را نمی دید و نمی توانستند درست سینک بزنند و لاجرم کار ضبط متوقف می گردد.



[تصویر: 14458822257.jpg]     [تصویر: 14458822258.jpg]     [تصویر: 14458822243.jpg]


تلخی اعدام در می خواهم زنده بمانم به زیبایی تمام به تصویر کشیده می شود و بنظر من یکی از ماندنی ترین اعدام های تاریخ سینمای کلاسیک رقم می خورد. سالها بعد ایرج قادری با الگوبرداری از این فیلم یک نسخه وطنی از آنرا می سازد اما در نسخه وطنی پایانی خوش برای بینندگان فیلم رقم می خورد (البته این دو فیلم اصلا قابل مقایسه نیستند و صرفا جهت اطلاع به آن اشاره نمودم).


توصیه های فنی به باربارا برای مرگی راحت هنگام استنشاق گاز متساعد شده بسیار اضطراب آور بود . سوزان هیوارد با بازی درخشان خود در این فیلم بویژه هنگام اعدام با حرکات خود برای استنشاق گاز تلخی مرگ را کاملا به مخاطب خود منتقل می کند و اغلب بینندگان گویی لحظه ای کوتاه همراه با باربارا مرگ را تجربه می کنند. سوزان هیوارد با بازی در این فیلم موفق به کسب جایزه اسکار می گردد. او به درستی شایسته دریافت این جایزه بود.




[تصویر: 14458822242.jpg]     [تصویر: 14458822256.jpg]


مخاطب فیلم وقتی می بیند مجموعه ای از عوامل دست به دست هم می دهند تا باربارا را به اتاق گاز بفرستد بیشتر تحت تاثیر سنگدلی اجتماع قرار میگیرد. بویژه روزنامه ها و خبرنگاران که در اینطور مواقع برای افزایش تیراژ خود از هرگونه خبر راست یا کذبی دریغ نمی کنند. مونتمگری در این فیلم از همین نوع روزنامه نگاران بود که ابتدا بشدت بر گناهکار بودن باربارا اصرار می ورزید اما با گذشت زمان او نیز تخت تاثیر قرار میگیرد. اما دیگر بیفایده بود. تلاشهای او حالا برای نجات باربارا بیفایده بود.


حتی همکار پلیسی که خود را بجای یک باجگیر جا زده بود تا نقش یک شاهد قلابی را بازی کند نیز بشدت مورد نفرت مخاطبین قرار میگیرد. باربارا برای نجات خود به هر دست آویزی چنگ می انداخت اما بیفایده بود. سکانس اعدام باربارا یکی از معروف ترین سکانسهای اعدام در سینمای کلاسیک می باشد. باربارا حتی هنگام مرگ نیز مانند هر زنی دوست داشت زیبا بنظر بیاید. او حاضر نشد با پای برهنه به اتاق گاز برود و تا آخرین لحظه اصرار داشت تا زیبا بنظر آید و نهایتا مانند کسیکه به یک میهمانی می رود به استقبال مرگ رفت.




[تصویر: 14458822259.png]


رابرت وایز نهایتا موفق شد اندوه ناشی از اعدام باربارا را در واپسین لحظات پایانی فیلم نیز توسط حاضرین در مراسم ،به بینندگان فیلم منتقل کند. و نهایتا پشیمانی و احساس گناه مونتمگری را نیز بعنوان آخرین سکانس فیلم خود بر می گزیند. آسیبهای اجتماعی نهایتا از باربارای شاد و سر زنده و البته بی قید یک متهم معصوم می سازد که نهایتا محکوم به مرگ می گردد. می خواهم زنده بمانم یکی از بارزترین و مشهورترین فیلمهای سینمای کلاسیک است که در آن سکانس اعدام به خوبی تمام  و البته با تلخی زاید الوصفی توسط کارگردان به تصویر کشیده می شود. اعدامیکه کمتر مخاطبی را تحت تاثیر خود قرار نمی دهد. 


[تصویر: 14458822245.jpg]
۴-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پیام‌های داخل این موضوع
سینما و اعدام - برو بیکر - ۱-۷-۱۳۹۴, ۱۰:۴۷ عصر
RE: سینما و اعدام - زاپاتا - ۸-۷-۱۳۹۴, ۰۸:۲۹ عصر
سینما و اعدام - سکانس اعدام در فیلم می خواهم زنده بمانم - برو بیکر - ۴-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ عصر
RE: سینما و اعدام - پرشیا - ۱۹-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۰ صبح
RE: سینما و اعدام - منصور - ۲۰-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۲۷ عصر
RE: سینما و اعدام - سروان رت باتلر - ۹-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۰۳ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی