وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: خاطراتی, از, گویندگان, گویندگی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاطراتی از گویندگان و گویندگی
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #9
RE: خاطراتی از گویندگان و گویندگی
[تصویر: 14525401601.jpg]

نقل قول مستقیم جلال مقامی از حضور در کنسرت ناصر چشم آذر و خاطراتشان از فیلم شکوه علفزار (اختصاصی ویژه انجمن سینما کلاسیک)

جمعه ناصر عزیز(چشم آذر) که دوستیه دیرینه ای با یکدیگر داریم به من زنگ زد و مرا به کنسرتش دعوت نمود. تالار وحدت جمعه شب پذیرای خیل مشتاقانی بود که برای اولین بار پس از 30 سال برای شنیدن آثار زیبای ناصر چشم آذر آمده بودند. منوچهر اسماعیلی و منوچهر والی زاده هم بودند. در اواسط کنسرت ناصر چشم آذر پشت میکروفن قرار گرفت و گفت امشب میهمانان ویژه ای داریم : منوچهر اسماعیلی ، منوچهر والی زاده و آقای دیدنیها، جلال مقامی. نمیدانم چرا مردم اینقدر به ما لطف دارند. تشویقهای آنان تمامی نداشت. ناصر هر سه ما را به روی صحنه دعوت نمود و اصرار کرد هریک جمله ای بگوئیم.

اسماعیلی ضمن تقدیر از مقام مادر و اشاره به اولین دیالوگش که درباره مادر بود دیالوگی از فیلم بن هور را گفت. منوچهر والی زاده هم به مدد اجرای برنامه های سه شنبه در رادیو پیام قطعه شعری را درباره باران برای حضار گفت. حالا نوبت به من رسیده بود:
هیچ چیز نمی تواند خاطره شکوه علفزار و عطر ملایم گل‌های بهاری را در خاطرم زنده کند. اکنون باید حسرت دوران گذشته را خورد.

[تصویر: 14525401602.jpg]

تشویقهای بی امان حضار بیانگر آن بود که مردم چقدر از این فیلم خاطره دارند. حتی خود من. درست زمانیکه استاد در حال تعریف این خاطره بودند ناصر چشم آذر به استاد زنگ زدند و از حضورشان تشکر کردند. وقتی صحبت از شکوه علفزار شد جلال مقامی  خاطره ای شنیدنی از این فیلم تعریف کردند : خاطرم هست من به همراه جمشید مهرداد و اصغر افضلی و چنگیز جلیلوند به سینما رادیو سیتی رفته بودیم تا با هم فیلم شکوه علفزار را ببینیم. همه در سالن نشسته بودند و منتظر نمایش فیلم بودند. جمشید مهرداد بلند شد و رو به جمعیت حاضر کرد و بلند گفت : کیا وارن بیتی رو دوست دارند که سالن یکصدا شد فریاد و جیغ. و او گفت : شخصی پیش من نشسته که از وارن بیتی هم خوشتیپتره ، اقای مقامی دوبلور وارن بیتی.

تنها چیزیکه بیاد دارم این بود که همه از روی صندلی های خود بلند شدند و به سمت من هجوم آوردند.
یک شلوار کرم به پا داشتم و پیراهنی که خانم آذر شیوا به من هدیه کرده بودند. در یک لحظه دیدم مردم از هر طرف من را به سمت خود می کشانند از خوشحالی جیغ می زدند. پیراهن تنم کاملا پاره شده بود و هنوز سوزش زخمها ی ناخن دوستدارانم را روی دستانم حس می کنم.

مجبور شدم سالن را ترک کنم و اولین کاری که کردم به یک مغازه رفتم و یک پیراهن خریدم. دستانم از خراش تاخنها سرخ و خون آلود شده بود و بشدت می سوخت .آنشب جرات بازگشت به سینما را نداشتم و یکراست به منزل رفتم.

توضیح : فکر کنم جناب والی زاده همان کتی را پوشیده اند که در روز مصاحبه با سایت به تن کرده بودند. (این خاطره را به همراه خاطرات دیگری که انها را به مرور و با کسب اجازه از استاد برایتان نقل خواهم کرد روز شنبه (19 دیماه) یعنی یک روز بعد از شرکت در کنسرت برایم نقل نمودند. کنسرت باران عشق روز جمعه 18 دیماه در تالار وحدت برگزار گردید که در این کنسرت بزرگان دیگری چون کیومرث پور احمد - محمد علی بهمنی - حامی و بابک صحرایی نیز حضور داشتند و ناصر چشم آذر شب بزرگی را برای همه رغم زدند)
۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: خاطراتی از گویندگان و گویندگی - برو بیکر - ۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group