وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



کلمات کلیدی: فیلمها, سریالهای, منشوری, سریالهایی, که, دیگر, هرگز, از, تلویزیون, نخواهید, دید,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت
*****



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:325
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
شماره کاربری : 3
ارسال: #3
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
[تصویر: 1471342924311.jpg]

نام سریال : در مسیر زاینده رود
کارگردان: حسن فتحی
سال تولید: 1389
هنرپیشه منشوری: پردیس افکاری
سایر بازیگران: مهرانه مهین ترابی - حسین محجوب - حسین سلطانی - اشکان خطیبی - بهنوش طباطبائی - مسعود رایگان - هومن برق نورد و .....

موضوع سریال:
در مسیر زاینده رود یک سریال مناسبتی بود که در ماه رمضان سال 1389 از شبکه اول پخش گردید. موضوع اصلی سریال ناپاکی در فوتبال کشور بود که بنظر من در بین سریالهایی که با محوریت ورزش ساخته شده اند یکی از صریح ترین و بی پرده ترین سریالهای صدا و سیما می باشد که بی پروا به معضلات و فساد در فوتبال حمله می کند و در این وانفسا بازیکنانی را نیز هدف می گیرد که ظرفیت معروف شدن را ندارند.

بنظر من این سریال بخوبی توانست به هدف خود برسد و رفتارها و منش های یک بازیگر معروف فوتبال را که باید الگوی جوانان باشد را بخوبی واکاوی  کند. هنگام دیدن این سریال احساس می کردم بسیاری از فوتبالیستهای این دوره رفتاری مانند مهران سارنگ دارند. از طرفی عوامل سریال با یک محدودیت جدی نیز روبرو بودند. این سریال عنوان یک سریال مناسبتی را یدک می کشید بنابراین باید باید چاره ای اندیشه می گردید که فقط به معظلات فوتبال پرداخته نشود.

پخش این سریال در ماه رمضان باید حال و هوای رمضانی داشته باشد. بنابراین پرداختن به فساد در فوتبال و پرده برداری دست دلالان نمی توانست هدف اصلی باشد. در این سریال یک فوتبالیست بنام مهران سارنگ جوان نخبه و معصومی را بنام مسعود در یک نزاع آنی به قتل می رساند. او که فکر می کرد بدلیل معروفیت و محبوبیتش می تواند با پرداخت دیه از گرفتاری پیش آمده نجات یابد ناگهان خود را در گردابی می یابد که رهایی از آن آسان نیست. پدر مسعود شرط رضایت را ازدواج با مادر مهران که عزیزترین فرد زندگی اوست قرار می دهد. پدر مسعود معتقد بود که این فوتبالیست عزیزترین کسِ زندگی او را گرفته است. بنابراین او نیز عزیزترین کسِ زندگی او را می خواست.

طبیعی بود آمیزه های اخلاقی و دینی باید طوری به سریال چفت و بست می گردید که شرایط پخش در ماه رمضان را بدست آورد. در مسیر زاینده رود حواشی زیادی را بدنبال داشت. جامعه ورزشی بشدت نسبت به این سریال گارد گرفتند و اعتقاد داشتند به آنها توهین شده است. از طرفی بسیاری از اهالی اصفهان به درست ادا نکردن لهجه اصفهانی انتقاد داشتند. ترکیبی از هنرپیشه های بومی و غیر بومی باعث گردید تا در بسیاری از مواقع به لهجه اصفهانی این سریال صدمه وارد شود. از جمله شخصا با وجودی که تسلطی به لهجه اصفهانی نداشتم اما از لهجه هنرپیشه منشوری این سریال یعنی خانم پردیس افکاری بشدت ناراضی بودم و هر بار او دیالوگ می گفت بشدت به روی اعصابم تاثیر می گذاشت.
[تصویر: 1471342924382.jpg]
این موضوع لطمه زیادی به سریال زد. در جائیکه بسیاری از هنرپیشه ها بسیار زیبا به لهجه اصفهانی دیالوگهای فیلم را ادا می کردند اما هر بار که این خانم لب به سخن باز می کرد کاملا مشخص بود که ادای یک اصفهانی را در می آورد. هر چند این سریال از کارشناس لهجه اصفهانی بهره می برد اما در این زمینه بسیار ضعف داشت. موضوع لهجه آنقدر برای این سریال دردسر ساز شد تا کار به اعتراض مردم اصفهان و طرح موضوع در شورای شهر اصفهان کشید و نهایتا منجر به عذر خواهی کارگردان از مردم اصفهان گردید.

موضوع به نماز جمعه اصفهان و صحن مجلس نیز کشیده می شود. اما نهایتا ختم به خیر می گردد. بسیاری از منتقدان در مسیر زاینده رود را بر خلاف زاینده رود دانستند. سریال  ترانه زیبایی از احسان خواجه امیری را نیز در تیتراژ خود یدک می کشید.

دلایل منشوری شدن سریال:
کوچ پردیس افکاری به دعوت مهدی مظلومی به ترکیه و قبول بازی در یک سریال برای شبکه ماهواره ای جم باعث گردید تا پردیس افکاری در لیست سیاه قرار بگیرد. پردیس افکاری نیز دانش آموخته رشته بازیگری بود . او هنرپیشه سرشناسی نیست و در فعالیت اندکی هم که داشته اغلب در نقشهای مکمل ظاهر می گردید.
[تصویر: 1471343344871.jpg]
افکاری در این سریال نقش همسر برادر مسعود را بازی می کند. نقشی که بشدت اعصاب بینندگان سریال را خرد می کند. اما به هر حال او عضوی از خانواده مسعود است و در اغلب سکانسها حضور دارد. پردیس افکاری اکنون 52 سال دارد برای او حضور در شبکه های ماهواره ای دیگر دیر بود. اما به هر حال او نیز مانند هر شخص دیگری آزاد است تا برای آینده خود تصمیم بگیرد.

تعدیل سریال:
اگر چه حذف او از سریال می تواند به روند آن آسیب برساند اما در این مورد نیز من اعتقاد دارم با توجه به موضوع سریال و انتقاد صریح و بی پرده به بازیکنان فوتبال باز پخش های آن هر چند فصل یکبار می تواند برای نسل جدید مفید باشد. بنابراین  می توان با کمی دقت و حوصله او را از سریال حذف نمود و آنرا مجددا پخش کرد اما بعید می دانم این موضوع عملی گردد. زیرا در این مورد خاص نیز عوامل دیگری در عدم پخش آن دخیل هستند.
[تصویر: 1471342924715.jpg]
خاطرم هست در پائیز سال 93 که این سریال از شبکه آی فیلم بازپخش گردید سایت کلمه در مقاله ای همچنان بر موضوع توهین به مردم اصفهان از طریق این سریال پافشاری داشت و صراحتا اعلام نمود که چرا رسانه ملی علیرغم انتقادهای فراوان مردم اصفهان به این سریال همچنان اصرار بر پخش مجدد آن دارد. حالا موضوع خانم پردیس افکاری نیز مزید بر علت گردیده است تا دیگر این سریال نیز برای همیشه به آرشیو سپرده شود و  هرگز پخش نشود.
 
بنظر من کارگردان هر چقدر در طرح موضوع سریال موفق بنظر می زسد اما متاسفانه در بحث موضوع لهجه بسیار ضعیف عمل کرده است. بیاد آورید فیلم زیبای شیار 143 کار خوب خانم نرگس آبیار را. با توجه به اصلیت کرمانی بنده باید عرض کنم تمام هنرپیشه های این فیلم بخوبی و زیبایی تمام به اصل ماجرا که در یکی از روستاهای رفسنجان به وقوع می پیوندد وفادار بودند و کاملا حس و حال آنرا درک نمودم. متاسفانه کاگردان با انتخاب یک خانواده سنتی اصفهانی تصویر خوبی از اصفهان برای بینندگان سریالش ارائه ننمود.

در پایان نیز حیف است اگر از این سریال یادی شود و به بازی خوب و روان حسین محجوب و حسین سلطانی اشاره نکرد. بنظر من جسین محجوب بسیار زیبا از عهده نقش خود برآمد.
[تصویر: 1471342924594.jpg]
 

 

 
امضای برو بیکر :


خوبی که از حد بگذرد                   نادان خیال بَد کند ........
 
۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پیام‌های داخل این موضوع
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید) - برو بیکر - ۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی