وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: سینما, دوبله,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه سینما و دوبله - نقد و بررسی برنامه سینما و دوبله در انحمن سینما و کلاسیک
نویسنده پیام
در انتظار تایید

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:ارد ۱۳۹۵
گوینده موردعلاقه سعید مظفری+منوچهروالیزاده
دلنوشته من
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
شماره کاربری : 118
ارسال: #8
RE: سینما و دوبله
قسمت سوم برنامه سینما و دوبله
با حضور خانم مریم راد پور
پنج شنبه 24 / 10 / 1395

خوب بعد از دو قسمت خوب رسیدم به خوان سوم. من که چیزی از اون دستگیرم نشد بجز این چند مورد:

1 - خانم مریم راد پور در فیلم بازی تقلید خیلی خوب ناسینک حرف زدند. (نمیدونم چرا بعد از مسابقه از بس روی این سینک گفتن به ما استرس وارد کردند حس میکنم تیک عصبی روی این موضوع پیدا کردم و در تمام فیلمها مرتب به این موضوع دقت می کنم. یه وقتهایی بخودم میام که میبینم حتی به لبهای گوینده خبر هم دارم دقت میکنم تا ببینم کی از سینک ردن خارج میشه!!!!!!!!!)تصویر: images/Pictures/13.gif

2 - اول برنامه آقای والی زاده گفتند دو اصل در دوبله خیلی مهم است (این جمله را بارها و بارها در مسابقه جادوی صدا از دهان ایشان شنیدم) اول صدا و دوم بیان که با عرض معذرت از خانم مریم رادپور من چیز خاصی در صدای ایشون کشف نکردم بجز آنکه بگویم صدای خانم مریم رادپور صدائیست مانند صدای تمام خانمها. یعنی اگر همین الان تا صبح من 10 تا فیلم ببینم و ایشون در هر 10 تا فیلم حرف زده باشند نمیتونم صدایش را از بین صدای سایر خانمها تشخیص بدم. اما در عوض خانم بدری نوراللهی یا خانم رفعت هاشم پور یا مهین کسمایی در هر فیلمی هنوز سلام نگفتن ، اسمشون با صداشون میاد تویه ذهنم.

3 - با توجه به پست جناب بروبیکر نباید کارگردان را زیاد هم از انتخاب آقای پرویز بهرام بعنوان اولین دعوت شونده تشویق کنیم. چون با توجه به انتخاب سوم شون باید پذیرفت که انتخاب آقای پرویز بهرام بعنوان نخستین گوینده احتمالا تصادفی بوده است. اگر قرار بود دومین گوینده از بین خانمها انتخاب شود خانم ژاله علو یا رفعت هاشمپور یا مهین کسمایی  (یا حتی مینو غزنوی یا زهره شکوفنده ) میتوانست موازنه را با توجه به انتخاب آقای پرویز بهرام بعنوان اولین میهمان دوبلورهای آقایان حفظ کند. چون برنامه از قبل ضبط شده است فکر نمیکنم ترتیب پخش کار مشکلی باشد. اما همین بی دقتی گاهی تویه ذوق میزند. البته شاید کارگردان هم در اینخصوص نقشی نداشته باشد و مسئولین پخش که قسمتهای آماده شده را در اختیار دارند برای انتخاب قسمت بعدی شیر یا خط میندازن. (جهت مزاح)

4 - در بین این سه قسمت، این قسمت از همه کوتاهتر بود. چون سابقه حضور میهمان برنامه هم نسبت به دو میهمان قبلی کوتاهتر بود. در کل این قسمت اصلا در حد و قواره دو قسمت قبلی نبود. 

۲۵-۱۰-۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ صبح
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۲-۱۰-۱۳۹۵, ۱۰:۵۹ عصر
RE: سینما و دوبله - برو بیکر - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۰۳:۰۴ صبح
RE: سینما و دوبله - منصور - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۰۶:۱۰ عصر
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۱۱:۱۱ عصر
RE: سینما و دوبله - برو بیکر - ۲۴-۱۰-۱۳۹۵, ۰۸:۲۹ عصر
RE: سینما و دوبله - منصور - ۲۵-۱۰-۱۳۹۵, ۱۲:۴۷ صبح
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۵-۱۰-۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ صبح

پرش به انجمن: