وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: مستند آقا جلال و مستر رابرت, گزارش, اختصاصی, سینما, کلاسیک, ازمراسم, رونمایی, زندگینامه جلال مقامی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
نویسنده پیام
Unregistered

وضعيت :

سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال
شماره کاربری : 0
ارسال: #18
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
قبل از هرچیز از زحمات مسعود محترم بسیار سپاسگزارم. نقد مستند به مراتب از نقد یک فیلم سینمایی مشکلتر است و من بسیار خوشحالم که این مستند برای اولین بار در سایت سینما کلاسیک نقد گردید. اما چیزیکه دو شب پیش در پخش مجدد این مستند به آن دقت نمودم و موجب خوشحالی من بعنوان یکی از اعضای سایت گردید آثاری از همکاری سایت سینما کلاسیک با عوامل ساخت این مستند بود. هنگام نمایشهای کلیپهای استاد جلال مقامی من فقط نگاهم به گوشه پائین سمت راست تلویزیون بود و دیدن مهارت تدوینگر فیلم در حذف آرم سایت از کلیپهای سایت . دقت و نگاههای من موجب شکار صحنه زیر شد. ابتدا نمایش بخشی از آرم سایت روی یکی از کلیپها بود که ظاهرا از زیر دست تدوینگر مسابقه در رفته بود:

[تصویر: 1463771755161.jpg] 

و دوم آنکه اگر چه صدا و سیما در ذکر نام سایت سینما کلاسیک در تیتراژ فیلم مشکل داشته است اما باید بگم دیدن نام یکی از مدیران سایت در تیتراژ فیلم  کمی غافلگیرم نمود و موجب گردید احساس غرور نمایم. امیدوارم در همکاری سایت برای ساخت مستند آقای منوچهر والی زاده تمهیداتی در نظر گرفته شود که حتما نام سایت سینما کلاسیک را در تیتراژ فیلم ببینیم. قطعا دیدن نام هریک از اعضای سایت در دیدن چنین مستندهایی برای تمام ما غرورآفرین است.

[تصویر: 1463770815892.jpg]

۲-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ عصر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی - شهرزاد - ۲-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی