وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: مستند آقا جلال و مستر رابرت, گزارش, اختصاصی, سینما, کلاسیک, ازمراسم, رونمایی, زندگینامه جلال مقامی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #15
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
در حاشیه مراسم رونمایی از فیلم آقا جلال و مستر رابرت

آن شب بیاد ماندنی فرصت بسیار خوبی بود تا انجمن سینما کلاسیک با اعضای مطلع و آگاه خود در دوبله خود را به سایرین معرفی نماید. روزیکه منصور آن متن زیبا را در مدح استاد جلال مقامی نوشتند با جناب ابوالفضل توکلی صحبت کردم که در مراسم 10 دقیقه به ما فرصت بدهند تا این متن خوانده شود و ایشان هم موافقت کردند. شب قبل از مراسم اصرارهای من به منصور برای قرار گرفتن پشت میکروفن فایده ای نداشت و منصور اصرار داشت که بنده آنرا بخوانم. موضوعی که اصلا در توان من نبود. واقعا دل شیر می خواهد تا در کنار استاد بهروز رضوی کسی بخواهد چنین متنی را بخواند.

روز شنبه استاد بهمراه مهندس عدالت هاشم پور (برادر همسرشان که جهت دیدار اقوامشان از خارج از کشور به ایران تشریف آورده بودند) میهمان بنده بودند و متن را برایشان خواندم. استاد راضی به خواندن آن نبودند و در کمال متانت فرمودند من لایق اینهمه تعریف و تمجید نیستم. اما جناب هاشم پور که بسیار با استاد صمیمی هستند خیلی محکم گفتند اتفاقا لایقش هستی و این متن اینقدر زیبا بود که با شنیدن نامهای شخصیت فیلمها خاطره سالها پیش را برای من زنده نمود و به من گفتند حتما آنرا بخوانید. متاسفانه وقتی منصور از خواندنش سرباز زد بنده هم در روز مراسم موضوع را به اقای توکلی یادآوری نکردم.

وقتی نمایش فیلم به پایان رسید یک فرصت طلایی نصیب اعضای سایت گردید تا هریک در گوشه ای از سالن با یکی از گویندگان به گفتگو بپردازند. شرکت در چنین مراسمی تجربه اول ما بود. قطعا در مراسم رونمایی از مستند جناب منوچهر والی زاده اعضای سایت با برنامه ریزی کاملتری در این مراسم شرکت خواهند کرد. برورشوری که منصور در تعدادی محدود تهیه نموده بود بازخورد خوبی برای سایت داشت. این برورشور را به دست بزرگانی رساندیم که قطعا با خواندن آن و دیدن آدرس سایت کنجکاو خواهند شد و سایت را مورد بازدید قرار خواهند داد.

یکی از برورشورها را به افشین ذی نوری دادم و فرصتی پیش آمد تا سایت را به او معرفی نمایم. همچنین برایش توضیح دادم که انجمن سینما کلاسیک تنها سایتی در حوزه وب است که با تکیه بر دانش اعضای خود مسابقه جادوی صدا را بصورت فنی و تخصصی مورد نقد قرار داده است و اتفاقا برخی از شرکت کنندگان در مسابقه در این موضوع مشارکت نموده اند و قول داد که حتما سایت را مورد بازدید قرار خواهد داد.

در گوشه ای از سالن محمد سرگرم گفتگو با منوچهر والی زاده بود . محمد عزیز لطف کرده بودند و چند نسخه دی - وی - دی کمیاب درباره مصاحبه های گویندگان تکثیر نموده بودند که یک نسخه از آنرا به اقای والی زاده تقدیم نمودند و البته نسخه کاملتری را هم در 3 حلقه به بنده هدیه فرمودند که از همینجا از او تشکر می کنم. پدرام در گوشه ای از سن با کسری کیانی گفتگو می کرد. لوهارپر از استاد سراغ فیلم گمشده اش را می گرفت . اما شاه بیت این گفتگوها در جای دیگری رغم خورد. در جائیکه شروین قطعه ای عزیز حضور داشتند. ماجرای شروین قطعه ای و سینما کلاسیک ماجرای عجیبی بود که بدلیل طولانی بودن من آنرا در پست بعدی همراه با اسکرین شات پیام ایشان برای دوستان توضیح خواهم داد.

در جائی دیگر منصور و ابوالفضل توکلی به اتفاق بنده در حال گفتگو در خصوص فیلم بودیم و گله های منصور از اینکه جناب توکلی می توانستند بیشتر از اینها قابلیتهای استاد را به معرض نمایش بگذارند. منصور بصورت اخص به  ابتکار ایشان در گویندگی روح به هنگامیکه نفس خود را برعکس از بیرون به داخل می فرستادند اشاره نمود. جناب سیفی مدیر شبکه جوان هم یک تابلو فرش نفیس از سوی رادیو جوان به استاد هدیه دادند.

یک نسخه از پوستر فیلم روی شاسی قرار داشت که بزرگان با نوشتن یک پیام و امضا در تمجید از استاد مقامی به آن اعتبار می بخشیدند. منصور نیز به نیابت از اعضای سینما کلاسیک متنی را روی پوستر نوشت. جناب مقامی نیز همانطور که شروع سخنرانی شان با یاد کردن از اعضای ما شکل گرفت به محض اتمام سخنرانی و پائین آمدن از روی سن و نشستن روی صندلی،  برگشتند و دستی برای منصور بلند نمود و با او احوالپرسی کرد.

خواهر جناب مقامی هم همراه با فرزندش خانم شراره حضرتی در ردیف اول سالن نشسته بودند. خانم حضرتی بعد از اتمام مراسم از پدرام خواست تا عکسهای مراسم را برایش ایمیل کند. منوچهر والی زاده هم با دیدن پدرام چنان احوالپرسی ای با او کرد که گوئی سالهاست او را می شناسد. خاطرم بود استاد هروقت پستهای دانشنامه را می خواندند با دیدن پستهای سعید هربار مکررا از من می پرسیدند این کیه که عکس کاووس رو انتخاب کرده؟. در پایان مراسم فرصتی پیش آمد تا سعید را به استاد معرفی نمایم و بگویم سعید همان کسی ست که عکس کاووس را برای خودش انتخاب نموده. و البته چون استاد برای مصاحبه آماده می شدند فرصتی پیش نیامد که از سعید بپرسد چرا کاووس؟؟

هنگام مصاحبه همه حاضرین سالن را ترک نمودند و ما در حیاط فرهنگسرا به انتظار استاد نشستیم. فرصتی پیش آمد تا بچه ها با یکدیگر خوش و بش کنند و پرده های فضای مجازی به کنار بکشند و خودشان باشند.قطعا بعد از این دیدار فضای سایت کمی عوض خواهد شد. دوستی اعضا مستحکم تر می شود و اتحادشان مضاعف. حالا دیگر چه کسی می خواهد ما را ناکام خطاب کند؟ در مسیر بازگشت استاد نگران دوستانی بودند که از شهرستان رنج سفر را بجان خریده  و به تهران آمده بودند و یکی یکی سوال می کردند که هرکدام شب کجا می خوابند؟

شب بیاد ماندنی به اتمام می رسد. جدا از اینکه بسیار دوست داشتیم دوستانی چون  واتسون و رابرت میچم و صادق کرده و بولیت را در کنار پرشیا و سارا و هایدی محترم در این مراسم ببینیم اما این مراسم دو غایب بزرگ داشت: ایرج و زینال عزیز. البته جان اسنو و شهرزاد محترم (که اعلام حضور هم کرده بود) غیبتشان موجه بود.

۲۲-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی - برو بیکر - ۲۲-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی