وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: هفت, در, سینما, کلاسیک,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هفت در سینما کلاسیک
نویسنده پیام
در انتظار تایید

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:بهم ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه
دلنوشته من
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
شماره کاربری : 83
ارسال: #7
RE: هفت در سینما کلاسیک
[تصویر: 1461417039162.jpg]

در هفت جمعه 95/2/3 چه گذشت؟

من سالوادور نیستم!!!

در برنامه هفت این هفته باز یک بحث چالشی درباره یکی دیگر از فیلمهای کمدی سخیف ایرانی بین مسعود فراستی و بهروز افخمی و منوچهر هادی کارگردان فیلم من سالوادور نیستم درگرفت و همه را بیاد روزهای اوج این برنامه انداخت. این بحث حواشی بسیار جالبی داشت. البته دلایل جناب فراستی برای سخیف پنداشتن من سالوادور نیستم برای من تازگی نداشت و قبلا در کافه درباره اش صحبت بمیان آمده بود بنابراین وقتی هفته پیش فهمیدیم که استاد قرار است این هفته با کارگردان این فیلم در برنامه هفت روبرو شود از پیش بین دوستانم این بحث درگرفت که خدا به منوچهر هادی رحم کند!!!! زیرا هفته گذشته جناب منوچهر هادی در فضای مجازی منتقدین را بیشعور خطاب نموده بود و ما می دانستیم همین جمله او کافیست تا آتش جنگی تمام عیار در برنامه روشن شود. اتفاقا بحث با همین خطای اقای هادی آغاز گردید.

موضوع از این قرار بود که یکی از منتقدین درباره فیلم من سالوادور نیستم نوشته بود که این فیلم توهین به شعور مردم است و اقای هادی هم فرموده بودند این منتقدین هستند که شعور ندارند. هرچند منتقدی که این لفظ را داده بود جناب فراستی نبودند اما در یک مناظره تند در همان ابتدای بحث استاد تصمیم داشتند که مناظره را با دفاع از همکار خود آغاز نمایند. منوچهر هادی خیلی سعی نمود که با بازی با کلمات از زیر گفته خود فرار نماید و بگوید من نگفتم منتقدین شعور ندارند اما فراستی کسی نبود که در بازی با کلمات بازنده شود.

منوچهر هادی در ادامه برای دفاع از فیلم خود سراغ ادله ای رفت که می دانست استاد را می تواند منفجر کند. فروش بالا!!!!! چیزیکه فراستی هزاران بار به آن اشاره نموده که فروش بالا اصلا نمی تواند معیاری برای مقبولیت فیلم باشد. با تکرار چندباره به رخ کشیدن فروش بیش از حد انتظار فیلم توسط منوچهر هادی جناب فراستی ناچارا برای عدم تکرار این ادله از ابزار تهدید استفاده نمود و با تندی به منوچهر هادی گفت : تا الآن رحم کردم اما اگر یکبار دیگر بخواهی مقبولیت فیلمت رو با فروش بالا توجیه و آنرا تکرار کنی دیگر بهت رحم نخواهم کرد!!!! که بهروز افخمی با خنده به استاد گفتند پس تا حالا رحم کردید، اگر رحم نکنید چه شود......

در ادامه جناب فراستی خارج از اینکه گاهی بیرحمانه به مقابل خود می تازد دلایل بسیار منطقی برای فروش بالای من سالوادور نیستم ذکر فرمودند. از نظر ایشان 1 - تبلیغات ماهواره ای در کانالهای مبتذل 2 - عدم وجود سریالهای خوب در صدا و سیما 3 - حال مردم و امید به رونق اقتصادی پس از برجام. تنها دلایل فروش بالای این فیلم می تواند باشد.  اقای فراستی معتقدند اما این فروش بالا نمی تواند متر خوبی برای یک فیلم باشد. اما نفروختن فیلم می تواند متری باشد برای خوب نبودن فیلم. بعبارتی اگر فیلمی خوب بفروشد ترجیحا فیلم خوبی نیست اما اگر بد بفروشد قطعا فیلم بدیست.

فراستی در ادامه یکی از خطهای قرمز صدا و سیما را رد می کند. نام بردن یکی از فیلمهای فارسی پیش از انقلاب و یک هنرپیشه قدیمی. او به اقای هادی می گوید علیرغم آنکه از مخالفین فیلم فارسی هستم اما فیلم عروس فرنگی وحدت خیلی از فیلم تو بهتره. فیلم تو فاجعه ست و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود. حال مردم اینروزها کمی بهتر از گذشته است. آنها برای دیدن فیلم تو از قبل تصمیم گرفته اند که بخندند. فکر نکن که به فیلم تو می خندند.

فراستی همچنین گفت فکر نکن من با کمدی مخالفم. برعکس ممکن است کسی یک جوک برایم تعریف کند و اتفاقا بعد از شنیدن آن جوک با صدای بلند هم بخندم. اماوقتی این جوک تصویری شود ممکن است به آن نخندم. هادی هم برای اینکه کم نیارد در پاسخ گفت اما اگر قرار باشد همین جوک را در تلویزیون نقد کنی آنرا نابود می کنی. او همچنین در انتقاد از فراستی گفت شما خیلی جذابید و با سواد اما همیشه ساز مخالف می زنید.

فراستی در ادامه همچنان بر سخیف بودن کمدی من سالوادور نیستم چکش زد. او این فیلم را نه کمدی کلامی می نامد و نه کمدی اجتماعی. بلکه آنرا کمدی ای می داند که از موقعیت بهره برده است. موقعیتی که می توانست بجای برزیل در کیش اتفاق بیافتد. در برنامه هفت این هفته رگه هایی از تضاد و اختلاف عقیده بین فراستی و افخمی هم به چشم آمد. در جائیکه افخمی اینبار نه بعنوان یک مجری برنامه بلکه بعنوان یک فیلمساز عقیده داشت که فروش بالا می تواند معیاری برای خوب بودن یک فیلم باشد. در پایان از من به شما نصیحت: هیچوقت جلوی اقای فراستی نگوئید فلان فیلم چون فروش بالایی دارد پس فیلم خوبیست. تصویر: images/Pictures/68.gifاگر چنین چیزی از دهانتان پرید سعی کنید از اقای فراستی کمی فاصله بگیرید ..تصویر: images/Pictures/102.gif

[تصویر: 1461417039031.jpg]

۴-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
هفت در سینما کلاسیک - برو بیکر - ۱۵-۷-۱۳۹۴, ۰۸:۲۳ عصر
RE: هفت در سینما کلاسیک - برو بیکر - ۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۷:۴۲ عصر
RE: هفت در سینما کلاسیک - رابرت میچم - ۱۷-۷-۱۳۹۴, ۰۱:۱۸ صبح
RE: هفت در سینما کلاسیک - برو بیکر - ۲۴-۸-۱۳۹۴, ۰۱:۴۶ صبح
RE: هفت در سینما کلاسیک - شهرزاد - ۲۴-۱۲-۱۳۹۴, ۱۰:۴۳ عصر
RE: هفت در سینما کلاسیک - کاربر حذف شده10 - ۴-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ عصر
RE: هفت در سینما کلاسیک - شهرزاد - ۱۳-۲-۱۳۹۵, ۱۰:۵۱ عصر