وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: سینماکلاسیک, چراها, بایدها, نبایدها,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینماکلاسیک ... چراها ، بایدها ، نبایدها
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #7
RE: سینماکلاسیک ... چراها ، بایدها ، نبایدها
دوستان عزیز و ارجمندم
روز گذشته سومین ماه فعالیت انجمن سینمای کلاسیک سپری گردید. سه ماه از عمر نهال نوپای ما می گذرد و در این سه ما هریک از ما به نوبه خود به این سایت اعتبار بخشیدیم. لازم دانستم چند موضوع را به اطلاع دوستان برسانم.

قبل از هرچیز از دوستان تقاضا دارم در پیامهای خود در جعبه پیام نهایت دقت را بفرمایند. از آنجا که ما به هم قول داده ایم که هیچ پیام و یا پستی حذف نخواهد شد و آزادی بیان را در این سایت پاس می داریم بنابراین مسئولیت پیامها بعهده خود دوستان است. 
شهرزاد محترم: بهترین دوستان مجازی ما در کافه هستند و بین اعضای این سایت و کافه دوستی دیرینه ای وجود دارد. قطعا ما نیز مادربزرگهای خود را دوست داریم. آکتورز عزیز مزاح فرمودند. حتی مشاهده فرمودید که خود مادر بزرگ نیز از این مزاح به وجد آمدند.

شب یلدا شب باشکوهی بود و اغلب دوستان سنگ تمام گذاشتند و برخی از نصیحتها را جدی نگرفتند. حتی دوستان خود ما نیز در کافه ، در این شب باشکوه بهترین فرصت را از کنار هم بودن از دست ندادند و به توصیه های ایمنی گوش فراندادند چون می دانستند از روی دلسوزی نیست و همه آنها خبر میهمانی با شکوه ما را داشتند.

امروزه تلگرام و وایبر و فیس بوک در همه جا هست. اینطور نیست که ما بگوئیم تلگرام و وایبر در شیراز با تلگرام و وایبر در تهران فرق می کند. اما همین تلگرام و وایبر و دیگر برنامه های ارتباط جمعی حتی ذره ای از شور و اشتیاق کاربران ما کم نکرده است. تازه ما از آنها بهترین بهره و استفاده را نیز برده ایم و امروز انجمن سینما کلاسیک دیگر فقط در نت و ویندوز نیست. بلکه با همت کاربران ارزشمند خود صفحه اختصاصی سایت در اینستاگرام راه اندازی گردید و بزودی کانال تلگرام و پیج اختصاصی سایت در فیس بوک نیز به همت همین کاربران راه اندازی خواهد شد. نباید گناه اشتباهات خود را به گردن شبکه های اجتماعی بیاندازیم. اگر بلد باشیم چگونه از انها استفاده کنیم حتی موجب رونق هم می شوند. 

در این چند روزه آنقدر صاحب رکورد شدیم که دیگر رکورد زدن برایمان عادی شده است. زمانی اگر 20 یا 30 پست در روز ارسال میگردید به شوق می آمدیم. اما دوستان عزیز با همت و تلاش خود روز به روز به سایت اعتبار می بخشند. طی سه روز گذشته 118 پست در تاپیکهای مرجع ارسال گردید. فقط روز جمعه 52 پست ارسالی در تاپیکهای مرجع داشتیم. 109 پست شب یلدا را در نظر نمی گیریم چون بخش عمده آن در تاپیک گفتگو محور میهمانی خصوصی ارسال گردید.

[تصویر: 14510875791.jpg]

بازدیدهای سایت هم که خوشبختانه به مرزی رسیده است که از سوی شرکتهای تبلیغاتی درخواست تبلیغ نمایش فیلمها در سینماها را داشتیم که با توجه به اینکه با اهداف ما در تناقض است پاسخ منفی دادیم. همچنین یکی از مواردیکه در هفته گذشته از سوی چند نفر از دوستان به بنده منعکس گردید بحث شرکت دوست عزیزمان اسپونز در صندلی داغ بود که ایشان خودشان با مناعت طبعی که داشتند با تمام دوستان مشورت نمودند. من و منصور بارها مواضع خودمان را در خصوص حضور همزمانی دوستان در کافه و سینما را ابراز داشتیم.

دوستان عزیزم: دیگر بعد از گذشت سه ماه همه دوستان متوجه اهداف و خط مشی سایت شده اند. دوستانیکه در خصوص پایداری این سایت تردید داشتند حالا دیگر به راحتی می توانند تشخیص دهند که این سایت چه آینده ای دارد. همه شما پیامهای صوتی بزرگان را در شب یلدا شنیدید. پیام جناب چنگیز جلیلوند مبنی بر همکاری با سایت ما نیز موجود است. فکر نمی کنم دیگر تردیدی برای کسی باقیمانده باشد. این سایت با خرد جمعی اداره می شود نه با سلیقی فردی. همه شما شاهدید که بارها برای هر موضوعی مورد مشورت قرار میگیرید.

مواضع سایت گاهی با مواضع شخصی من و منصور در تناقض است. اما مواضع سایت در ارجحیت است. از نظر سایت مایه بسی خوشحالیست که عده ای در سایت دیگر از اطلاعات کاربر این سایت استفاده نمایند. حال این اطلاعات سینمایی باشد یا توصیه های پزشکی فرقی نمی کند. کاربران این سایت هرجا که بروند یک سینما کلاسیکی هستند. هرچند شخصا دوست دارم همه دوستان تمرکزشان روی هدف والای خودمان باشد. من شخصا برای دوستانیکه همت خود را بکار بسته اند و فقط در این سایت مطلب می نویسند احترام فراوانی قائلم و با تمام وجود از انها دفاع می کنم. 

تشخیص اینکه دوستان کجا راحت تر هستند بعهده خودشان است. هیچیک از ما اجازه این را نداریم به دیگران امر و نهی کنیم که فرضا در کافه پست بنویسند یا ننویسند.روی صندلی داغ بنشینند یا ننشینند. روحیه افراد با یکدیگر متفاوت است. 
اما یک موضوع را فراموش نکنید، شما در آنجا قدم به سایتی میگذارید که هیچ حرمتی برای بنده که چه عرض کنم، برای فرد ارزشمندی مانند منصور که با پستهای ارزشمند خود اعتبار ویژه ای به آنجا بخشید و موجب جذب صدها عضو گردید قائل نشدند و بالای سرشان اسکلت و صلیب گذاشته اند. بعد همین افرادیکه صلیب بالای سرشان گذاشته اند امروز برای آسایش و آرامش و به وجد آمدن شما بدون هیچ منتی ساعتها وقت صرف می کنند تا شما صدای بزرگانیکه به آنها علاقمندید را بصورت اختصاصی و خطاب به خودتان بشنوید.

قطعا اگر ارسالات ارزشمند دوستان کارگروه دوبله در سایت نبود و اگر شور و هیجان دوستان نبود امروز ما هیچ انگیزه ای برای فعالیت نداشتیم. اینها کمترین کاریست که از عهده ما بر می آید . من شخصا وقتی ارسالهای سعید عزیز و زینال و محمد و ایرج و رابرت و زاپاتا و سایر دوستان را می بینم خجل می شوم اگر هر هفته یک خبر خوب را به انها ندهم.

سوژه صندلی داغ معمولا در سایتهای اجتماعی و طنز و برای جذب اعضای بیشتر و جلوگیری از به زوال رفتن مطرح می گردد. بروید ببینید چه سایتهایی صندلی داغ برگزار می کنند. با اینحال من برای تمام دوستانم در کافه که با شور و هیجان این موضوع را دنبال می کنند احترام قائلم. این حق هر سایتی ست که سیاستهای خودش را داشته باشد. ما از ایده مدرن میهمانی خصوصی بهره می بریم و یک سایت هم از صندلی داغ . ما یک سایت محتوا محور هستیم و روشهای خود را برای آسایش و آرامش کاربران داریم. قطعا ممکن است مدیران کافه فردا تصمیم بگیرند تاپیکهای آشپزی و روشهای نوین خیاطی را در آنجا استارت بزنند. چه اشکالی دارد؟ ما نباید از این موضوعها ناراحت شویم. بلکه اگر مفید باشد در بخش اینترنت گردی سایت خودمان با ذکر منبع و لینک از آن استفاده هم می کنیم.

مضافا اینکه ما دیگر نباید خودمان را با کافه مقایسه کنیم. ما در کافه دوستان بسیار خوبی داریم. حساب آنها با مدیریت غلط سایت جداست . حمید هامون - زبل خان - پایک بیشاب - مگی گربه عزیز - هانیبال - سهیل - نیومن و .....   که هرکدامشان هر زمان که دوست داشتند می توانند به ما افتخار بدهند. حتی خود سروان رنو (البته فقط با یکی از آیدیهایش). ما به کمک هم و یاری گویندگان بزرگ اینجا را به یکی از بزرگترین مرجع های دوبله و سینمای کلاسیک خواهیم نمود. بزودی تغییرات عمده ای در راه خواهیم داشت که پس از مشورت با تک تک اعضا انجام می دهیم و مقدمات سایت ایران دوبله را با همت همین اعضا پایه ریزی و استارت خواهیم زد.

طی دو ماه آینده ما میزبان دو گوینده بزرگ کشورمان هستیم. جناب منوچهر والی زاده و چنگیز جلیلوند. وقتی دوستان بدون هرگونه حاشیه ای برای سربلندی سایت تلاش می کنند قطعا ما نیز انگیزه می یابیم تا آنچه را که از دستمان بر می آید برای دوستان انجام دهیم. اینگونه حواشی هم دیگر نمی تواند صدمه ای به سایت بزند، زیرا کاربران ما اینجا را خانه خود می پندارند و با جان و دل از آن محافظت می کنند.

در آستانه چهارمین ماه از شروع بکار سایت مجددا جای دارد خبر مسرت بخشی را به دوستان ارئه نمایم. بزودی پنل اختصاصی ایمیل برای دوستان فعال و ارزشمند سایت فعال می گردد و طی یکماه آینده دوستان دارای یک ایمیل اختصاصی روی سایت سینما کلاسیک با هر اسمی که انتخاب کنند خواهند شد. همانطور که میدانید پنل های عمومی بدلیل داشتن میلیونها ایمیل دارای محدودیت اسمی هستند و فرضا اگر کسی نامش علی باشد هرگز نمی تواند ایمیل ali@yahoo.com را به خود اختصاص دهد. اما ما در اینجا بجز محدودیت در نام info هیچ محدودیتی نداریم و دوستان می توانند حتی از نامهای تک حرفی (برای مثال B@cinemaclassic.ir    ) استفاده نمایند.

موفق و پیروز و پایدار باشید
به امید روزهای بزرگ آینده

پی نویس : بنده تصمیم نداشتم در خصوص کافه مطلبی بنویسم اما شرایطی در پشت پرده رغم خورد که مجبور به این امر شدم. ما دوست داریم بدون حاشیه بکار خود ادامه بدهیم اما متاسفانه افرادیکه موجب ایجاد تفرقه از هم پاشیده شدن خانه سابق شدند هر چند وقت یکبار عرایضی را می فرمایند که ناخواسته ما را متحدتر و به یکدیگر نزدیکتر می کند. من هرجا لازم است سکوت می کنم و هرجا هم که لازم باشد از تمام دوستانم دفاع می کنم. بنده روز گذشته  از سوی شهرزاد محترم (کاربری که سابقه حضورش در کافه به سال 1388 بر می گردد ) ایمیلی دریافت کردم که اگر هریک از دوستان آنرا می خواندند قطعا حتی دیگر با نام کاربری خود هم وارد کافه نمی شدند اما به درخواست ایشان اجازه انعکاس ندارم.
۵-۱۰-۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ صبح
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سینماکلاسیک ... چراها ، بایدها ، نبایدها - برو بیکر - ۵-۱۰-۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group