وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: برگی, از, خاطرات, تصاویر, مجلات, روزنامه, های, قدیمی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگی از خاطرات (تصاویر مجلات و روزنامه های قدیمی)
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #7
RE: برگی از خاطرات (تصاویر مجلات و روزنامه های قدیمی)
صادق کرده عزیز
بسیار بسیار سپاسگزارم.
انصافا این مصاحبه یک گنجینه ست. پخش مصاحبه ایکه 49 سال پیش با یکی از بزرگان موسیقی ایران انجام شده کمیاب که چه عرض کنم تقریبا نایاب بود و اگر زودتر به بنده می گفتید قطعا برنامه ای می ریختیم که آنرا بصورت تکست تایپ می کردیم. من ایمیل اقای انوشیروان روحانی را دارم و قطعا این مصاحبه را برایشان ارسال می کنم . یقینا بعید می دانم خودشان هم این مصاحبه را داشته باشند.

من چند نکته جالب را از این مصاحبه استخراج نمودم. اولین نتیجه ایکه میگیریم اینست که انوشیروان روجانی برای اولین بار در سال 1344 دستانش با کلاویه های یک ارگ الکترونیکی آشنامی شود. یعنی 50 سال قبل.

با توجه به تاریخ مصاحبه که آبان 1345 است بنابراین اولین ارگ الکترونیکی در فروردین  سال 1345 از ژاپن به تهران می رسد. و بعد اینکه اون ارگ معروف دو طبقه اش که بارها آنرا در شوهای قدیمی تلویریونی دیده ایم یک  ماه بعد یعنی احتمال به یقین اردیبهشت سال 1345 به تهران می رسد.

نکته دیگر اینکه خانم  پروانه امیر افشاری (حمیرا )که چندی پیش از دنیای ترانه خداحافظی نمودند طبق این مصاحبه  در سال 1345 وارد این عرصه شده اند. یعنی ایشان پس از 50 سال فعالیت هنری از این عرصه خداحافظی کردند.

در این مصاحبه نوشته شده انوشیروان روحانی همان نوازنده خردسال دیروز و آهنگساز امروز ....... خوب قطعا دوستان می دانند که انوشیروان روحانی از سن 6 سالگی به نوازندگی مشغول گردید و در سن 7 سالگی وقتی او را به رادیو می برند برای اینکه قدش به سازس برسد او را روی صندلی می گذاشتند که بایستد.

و نهایتا اینکه چنین تصاویر ارزشمندی را که برای اولین بار در سایت قرار می دهید حتما نام سایت را در چند نقطه تصویر قرار دهید تا زحمت کسانیکه می خواهند آنرا بنام خودشان در سایتهای دیگر قرار دهند بیشتر شود ......

پی نویس: در مورد تصویر قبلی هم خوب انصافا من نمی دانستم سوفیا لورن خاله نوه موسلینی هست. شاید دوستان می دانستند اما من نمی دانستم و یکی از مزایای ارسالات دوستان همین است. پستی که به دانش ما بیافزاید قطعا پست ارزشمندیست و من به همین دلیل بیشتر از واژه ارزشمند برای پستهای دوستان استفاده می کنم.
۲۸-۹-۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ صبح
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: برگی از خاطرات (تصاویر مجلات و روزنامه های قدیمی) - برو بیکر - ۲۸-۹-۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی