وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: سکانس, آخر,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سکانس آخر ......
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #1
سکانس آخر ......
(این جستار پیش از این توسط بروبیکر در کافه کلاسیک استارت خورده بود)

قطعا همه عاشقان سینما هنگام تماشای یک فیلم خوب از اواسط فیلم در فکر آن هستند که فیلم چگونه به پایان می رسد؟ بنظر من سکانس پایان یک فیلم می تواند یکی از مولفه های مهم در رتبه و محبوبیت فیلم باشد. البته مقصود من از پایان فیلم ، پایان داستان نیست. زیرا گاهی اوقات پایان برخی از داستانها بسیار تلخ می باشد. شاید تا به امروز برخی از دوستان هرگز به این موضوع فکر نکرده اند که بسیاری از فیلمهایی که از آنها بعنوان شاهکار یاد می گردد بخشی از محبوبیتشان مدیون پایانی زیبا می باشد ( همانطور که عرض کردم بخشی از محبوبیت ) شخصا وقتی کارگردانی سکانس و یا حتی صحنه پایانی فیلمش را بسیار هوشمندانه و خلاقانه به پایان می برد آن فیلم در ذهنم ماندگارتر خواهد ماند و وقتی تیتراژ پایانی آنرا می بینم از اینکه وقت خود را هدر نداده ام احساس رضایتمندی می کنم.
عکس این موضوع نیز صادق است. بسیار پیش آمده است که برخی از آثار ماندگار سینما را علیرغم آنکه کارگردان تمام ابزارهای لازم را اهم از هنرپیشه خوب ، فیلمبردار خوب ، و ..... را در اختیار داشته است بدلیل عدم ابتکار در صحنه های پایانی ارزش فیلم خود را بشدت پایین آورده است و مخاطب برخلاف اینکه در طول فیلم از فیلم رضایت داشته است اما در لحظات پایانی آه از نهادش  بر می آید و ناراضی از سالن سینما بیرون می آید.
این جستار به این دلیل استارت می خورد تا دوستان برداشت و نظر خود را از سکانس های پایانی فیلمهایی که از آن رضایت داشته اند را با سایر دوستان به اشتراک بگذارند. همچنین برعکس ، چون موضوع جستار اختصاص به سکانس پایانی دارد دوستان می توانند در خصوص سکانسهای پایانی فیلمهایی که از آن رضایت نداشته اند هم مطلب بنویسند و حتی توقع و انتظار خود را در خصوص پایان فیلمهای ماندگار سینما ابراز دارند و حتی می توان پا را فراتر گذاشت و پیشنهاد یک سکانس خوب برای فیلمی که از سکانس پایانی آن رضایت نداشته اند را بدهند.
در مجموع این جستار اختصاص دارد به سکانس های پایانی و ماندگار سینما. از پست اول این جستار نیز بعنوان فهرست سایر پستها با قابلیت لینک استفاده می گردد. ( برای سکانس های ماندگارِ غیر پایانی جستار دیگری در نظر گرفته خواهد شد و این جستار صرفا به سکانس های پایانی اختصاص دارد)
۳-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
سپاس شده توسط اکتورز (۵-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ عصر) ، برت گوردون (۸-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ صبح) ، اسپونز (۸-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ صبح) ، ایرج (۹-۷-۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ صبح) ، پرشیا (۹-۷-۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ صبح) ، هایدی (۹-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ صبح) ، سارا (۱۷-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ صبح) ، سرهنگ دکس (۴-۸-۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ صبح) ، واتسون (۱۴-۹-۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ عصر) ، کاربر حذف شده15 (۱۹-۱۰-۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ صبح) ، محمد (۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ عصر)
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
سکانس آخر ...... - برو بیکر - ۳-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ عصر
سکانس آخر فیلم مرد سوم - برو بیکر - ۱۷-۹-۱۳۹۴, ۰۷:۰۳ عصر
RE: سکانس آخر ...... - برو بیکر - ۲۴-۹-۱۳۹۴, ۱۱:۱۵ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group