وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: سینما, دوبله,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه سینما و دوبله - نقد و بررسی برنامه سینما و دوبله در انحمن سینما و کلاسیک
نویسنده پیام
در انتظار تایید

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:مرد ۱۳۹۵
گوینده موردعلاقه منوچهر اسماعیلی
دلنوشته من
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
شماره کاربری : 198
ارسال: #12
RE: برنامه سینما و دوبله - نقد و بررسی برنامه سینما و دوبله در انحمن سینما و کلاسیک
سلام
من متاسفانه بدلیل اینکه برنامه سینما و دوبله را با تاخیر دیدم نتوانستم به موقع در موردش حرف بزنم. بدلیل اختلاف ساعت محل زندگی ام با زمان پخش این برنامه را در دو روز گذشته و در فرصتی مناسب دیدم و بنظرم برنامه خوب و جذابی آمد.
البته بنظر من الان برای اظهار نظر کلی درباره این برنامه خیلی زود است. امیدوارم بتونم سه قسمت بعدی را بموقع ببینم و در بحث های شما شرکت کنم. من فقط یک انتقاد  کوچک دارم و نمیدانم منطقی هست یا نه و آنهم درباره دکور برنامه ست. چرا صدا و سیمای ایران با این بودجه کلانش یک فضای بهتری برای این برنامه در نظر نگرفته است. گفتگوی این هنرمندان در چنین فضای دلگیری بیشتر یادآور یک برنامه مذهبی بنظر میاد که انگار در دهه محرم است.
در همین صدا و سیما ببینید در برنامه های دیگرش چه دکورهای خوبی استفاده میکنند. دکور برنامه 90 یا دکور برنامه هفت با آن فضای باز و بزرگش حس خوبی به بیننده میدهد. استفاده از رنگهای شاد و زنده باعث میشود بیننده با میل بیشتری برنامه را نگاه کند. البته این شاید سلیقه من باشد ولی بنظر من دکور برنامه خیلی ساده و جمع و جور بود. البته چون برای ما الان محتوای برنامه مهمتره شاید این موضوع اهمیت زیادی نداشته باشد اما استفاده از دکورهای شاد و فضای دلباز می توانست در جذب مخاطبین معمولی که دوبله را بصورت حرفه ای دنبال نمی کنند موثر باشد.
درباره ترتیب پخش هم بنظر من نباید خیلی حساس بود. بنظر من خیلی فرق نمی کند. اتفاقا اینکه گفتگو با گویندگان جوان در لابلای گفتگو با گویندگان بزرگ پخش بشود خیلی هم بد نیست و برنامه را متنوع میکند. محتوای برنامه به مراتب خیلی خیلی مهمتر است. چیزیکه برای من مهم است اینست که وقتی از ابتدای این برنامه می نشینم و تا انتهایش را نگاه می کنم باید ببینم بعد از تمام شدن برنامه چیزی به دانسته هایم اضافه شده است یا خیر. چون ما به این برنامه به دید یک برنامه سرگرمی که نگاه نمی کنیم.
فعلا باید صبر کرد و دید در برنامه های بعدی چه اتفاقی می افتد و گفتگوی آقای والیزاده که خیلی بر برنامه مسلط است بیشتر حول چه موضوعاتی خواهد بود.

۲۸-۱۰-۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ صبح
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۲-۱۰-۱۳۹۵, ۱۰:۵۹ عصر
RE: سینما و دوبله - برو بیکر - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۰۳:۰۴ صبح
RE: سینما و دوبله - منصور - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۰۶:۱۰ عصر
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۵, ۱۱:۱۱ عصر
RE: سینما و دوبله - برو بیکر - ۲۴-۱۰-۱۳۹۵, ۰۸:۲۹ عصر
RE: سینما و دوبله - منصور - ۲۵-۱۰-۱۳۹۵, ۱۲:۴۷ صبح
RE: سینما و دوبله - کاربر حذف شده2 - ۲۵-۱۰-۱۳۹۵, ۰۲:۰۴ صبح
RE: برنامه سینما و دوبله - نقد و بررسی برنامه سینما و دوبله در انحمن سینما و کلاسیک - کاربر حذف شده1 - ۲۸-۱۰-۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی