وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: مستند آقا جلال و مستر رابرت, گزارش, اختصاصی, سینما, کلاسیک, ازمراسم, رونمایی, زندگینامه جلال مقامی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
نویسنده پیام
بنیانگذار و مدیرکل انجمنها

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه
دلنوشته من
سپاس ها 14
سپاس شده 12 بار در 66 ارسال
شماره کاربری : 2
ارسال: #23
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
در شماره اخیر ماهنامه فیلم ( شماره  509 خرداد 95) آقای امیر پوریا در نقدی کوتاه بر مستند آقاجلال و مستر رابرت از این فیلم گفته است.

وی ابتدا از پوستر این فیلم تمجید میکند و بعد، از حسرت خود برای حضور در رونمائی این فیلم میگوید. از طنز موجود در نام ، از همزاد بودن جناب مقامی با ردفورد ، از اینکه چرا پایان فیلم همه چیز از دست رفته به نوعی یاس و ناامیدی را در زندگی مقامی هم بسط میدهد (که از نظر من استنباط غلطی است) ، از اینکه توکلی ثابت میکند که پیش از این هرگز در دنیای دوبله و دوبلورها گام نزده ، از اینکه نمیتوان حتی با تحقیقات و آرشیوی قوی به عمق آثار مقامی دست یافت ، از اینکه چرا گویندگان (به زعم او ) پس از انقلابی مانند ربیعی و زند باید در مورد گوینده ای که سبقه ای به اندازه نیم قرن دارد نظر بدهند ، از نبودن حتی یک تصویر از بازیگران زن مقابل رد فورد در فیلم (که برای خود من عجیب است که پوریا اصولا چرا به این نکته نامرتبط حساسیت نشان داده است) و ...

نکته جالب اینکه این منتقد عزیز با وجودیکه ادعا دارد حسرت بودن در رونمائی این مستند روی دلم ماند چون خارج از تهران بودم ، اما بخوبی به جزئیات صحبتهای تاجیک (مدیر شبکه مستند) در آن جلسه اشاره میکند که در هیچ خبرگزاری به این جزئیات با چنان ریزبینیی اشاره نشده است...  و فکر میکنم خود من هم یک لحظه این منتقد عزیز را دیدم که پس از نمایش فیلم از گوشه سالن سریعا خارج شد (شاید هم اشتباه میکنم)

-----------------------------------------------
در مورد این مستند من هنوز نظر خود را اعلام نکرده ام. اگر فرصتی بود حتما از این مستند خواهم نوشت. در بخشی از فیلم ، صدای چنگیز جلیلوند بجای ردفورد پخش میشود که هیچکس ( نه موقع رونمائی و نه پخش تلویزیونی) متوجه آن نشد اما من آنرا شنیدم و حتی در همان جلسه به توکلی هم این نکته را متذکر شدم که یک جای کار صدای کس دیگری را صدای جناب مقامی فرض کرده ای! ...  و او فقط با بهت نگاه میکرد.

(آخرین ویرایش در ۸-۳-۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ عصر توسط: منصور.)
۸-۳-۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ عصر
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی - منصور - ۸-۳-۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی