وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: مستند آقا جلال و مستر رابرت, گزارش, اختصاصی, سینما, کلاسیک, ازمراسم, رونمایی, زندگینامه جلال مقامی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
نویسنده پیام
کاربر فعـال

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه همهء خوبان
دلنوشته من پشت سیگارم حرفهاییست که با گفتنشان بیشتر دود میشوم
سپاس ها 12
سپاس شده 11 بار در 29 ارسال
شماره کاربری : 4
ارسال: #20
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
سکانس نخست : دیدار با جو بلک .

: الو ، سلام ، نرسیدید ؟
: چرا بچه ها هستند ، ما هم اومدیم .
تماس رو قطع کردیم ، چندقدم آنطرفتر یک نفر داشت با موبایل صحبت میکرد ، یک تماس کوتاه شبیه به تماس من .
انگار او هم پاسخی شبیه به من دریافت کرده بود .
از کنارش گذشتم ، خیره به چشمان هم نگاه کردیم و رد شدم .
چند قدم آنطرف تر بروبیکر را همراه با استاد جلال مقامی و یک نفر دیگر دیدم که به سمت محل برگذاری مراسم اکران مستند ( آقا جلال و مستر رابرت ) نزدیک میشدند .
من هم به سمت ایشان .
ابتدا با بروبیکر روبوسی کردیم ، سپس بنده را به جناب مقامی معرفی کردند ، استاد در کمال تواضع و مهربانی فرمودند: آقا من شرمندم که به خاطر من این همه راه رو از بوکان پاشدید اومدید اینجا .
به طرف سالن برگشتیم و با شخصی که لحظاتی پیش از کنارش گذشته و نشناخته بودم روبرو شدیم ؛ محمد .
محمد بایستی شبیه به گری گوری پک باشد همچون آواتارش ، اما ، محمد جور دیگری بود ، پیراهن آبی چشم خیره کنی هم تنش بود . محمد بود ، بدون ایرج .
وارد حیاط فرهنگسرای ابن سینا شدیم ، کم کم داشت شلوغ تر از قبل از لحظه ای که من رسیده بودم میشد .
سایر دوستان نیز به جمع ما پیوستند .
پدرام آمد ، پدرام تپل بود ولی محمد بیشتر شبیه به آواتار پدرام بود نه خود پدرام .
سعید ، بی سرو صدا و با ظاهری کنج کاو ، شبیه به صادق هدایت یا سایهء هدایت بود ، به بچه های بالا هم شباهتی داشت ، تقصیر ریشش بود .
و لوهارپر ، پسری نزدیک به ابرها ، آخر بسیار قد بلند بود شبیه به روزهای بهاری ، با نمک و خوش خنده ، پسر خالهء عزیزش را هم آورده بود .
استاد بهروز رضوی هم آمد ، با آن صدای طنین اندازش ، اندکی پس از حضورش به او سلام کردم ، پاسخ داد : سلام پسرم ؛ خشک شدم .
بروبیکر مدیونمی چون با ایشان عکسم را نگرفتی تا عکسم بچسبد به تاریخ .
یک نفر زنگ زد ، به بروبیکر زنگ زد ، ازاو پرسیدم کیست؟ گفت : رهگذر ، ذوق کردم ، آخر از مدتها قبل با ایشان دوستی صمیمانه تری داشتم ، دنبالش چرخیدم و دیدم روی نیمکتی پشت سرما نشسته است ، میخواست بی نشان بماند که جمع صمیمانهء ما این اجازه را به اونمیداد که فاصله بگیرد .
با دوستان سرگرم گپ و گفت شدیم .

پدرام میگفت : صدات رو قبلا که شنیده بودم یک مقدار فرق داشت ! توضیح دادم که اگه جدی صحبت میکنم اونجوریه و وقتی شادترم یا راحتتر صحبت کنم صدام جوانتر شنیده میشه .
گیر داده بودیم به محمد که راستشو بگو ، نکنه ایرج هم خودتی و نمیگی ، آخرسر نیم نگاهی تصویری از ایرج را روی گوشیش نشانمان داد ، اینبار گیر دادیم که این عکس هر کسی میتونه باشه و ما رو فریب بدی ، کلا هدف اذیت کردنش بود .

و بلاخره منصور آمد ، قبلا چندسال پیش بهم گفته بود شبیه به کورتیس ه ولی شبیه به لمون بود !!!
مرد بسیار نازنینیه ، اصلا تصور نمیکردم با شخصیت جدی و نیمه خشن مجازیش اینقدر فرق داشته باشه ، منصور بسیار خاکی و خودمانیست .
منم خیلی دوست داره ، آخه چندبار این رو تکرار کرد ، از قدیم گفتن که دل به دل راه داره ، آخه منم منصور رو بسیار دوست دارم و سالهاست ازش میاموزم و دوستیم با منصور رو در بسیاری محافل نقل کردم و از دانشش تعریف کردم .
بلاخره وارد سالن شدیم و پخش و پلا روی صندلی ها نشستیم ، سپس کمی جمع تر شدیم ولی رهگذر انگار هنوز تو یزد هستش ، آخه خیلی از من دور بود ، ردیف های آخر .

اگر حوصله اش باشد ، یقینن ادامه خواهد داشت .
۳-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی - اکتورز - ۳-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی