وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     

کلمات کلیدی: مستند آقا جلال و مستر رابرت, گزارش, اختصاصی, سینما, کلاسیک, ازمراسم, رونمایی, زندگینامه جلال مقامی,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت

وضعيت : آفلاین
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
سپاس ها 20
سپاس شده 26 بار در 198 ارسال
شماره کاربری : 3
ارسال: #9
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی
شب بیاد ماندنی ......

دو سال پیش در سایت سابق نوشتم فضای مجازی دیگر آنقدرها هم مجازی نیست. آنروز شاید خیلیها متوجه منظور من نشدند. اما امروز رونمایی از مستند پرتره استاد جلال مقامی مجالی گردید تا کاربرانیکه سالهای سال نوشته هایشان نفس به نفس در فضای مجازی در همسایگی سایر کاربران می نشست حالا یکدیگر را چهره به چهره از نزدیک می دیدند.

امروز یکی از بهترین روزهای سینما نشینان بود. در مراسم رونمایی از مستند آقا جلال و مستر رابرت اعضای زیر حضور داشتند:

منصور
محمد
اسپونز
پدرام
آکتورز
سعید
لوهارپر
رهگذر بی نشان
بروبیکر

منصور و بروبیکر و پدرام و اسپونز بواسطه برگزاری مصاحبه های اختصاصی سایت تا پیش از این روز ، یکدیگر را از نزدیک دیده بودند. بروبیکر و ناصر (آکتورز) عزیز هم در یک روز سرد زمستانی همدیگر را ملاقات کرده بودند. اما محمد ........  باید اعتراف کنم همه ما را غافلگیر کرد. شاید خوشبینانه ترین عضو سایت هم فکر نمی کرد در پشت آواتار گریگوری پک یک شخص مهربان و خوش مشرب بنام محمد وجود داشته باشد. شخصی که از ابتدا تا انتهای مراسم پویایی و نشاط خاصی همراه با انرژی مثبت به اعضا تزریق می کرد....... و سعید ...... باز هم شخصا غافلگیر شدم. حیف نبود در آنسوی چهره کاووس دوستدار چنین شخص آرام و متینی را ما هرگز نبینیم؟؟ و رهگذر عزیز که از 700 کیلومتر آنطرفتر و از مرکزی ترین نقطه وطن ، خودش را به پایتخت رسانده بود. و لوهارپر که با پسر خاله اش جمع ما را گرمتر نموده بود.

انگار سالهاست یکدیگر را می شناسیم. وقتی با محمد صحبت می کردم گویی سالهای سال است که با یکدیگر معاشرت داریم. اینقدر که دوستان بفکر معاشرت با یکدیگر بودند دیدن چهره بزرگان برایشان اهمیت نداشت. استاد جلال مقامی مانند نگینی در کانون خبرهای مراسم می درخشید. یار دیرین استاد جناب بهروز رضوی جزو اولین میهمانانی بود که خود را به فرهنگسرا رساند. اعضای سایت در هر گوشه از محوطه مشغول خوش و بش کردن و رد و بدل نمودن شماره های خود بودند.

مراسم آغاز شد. اعضای سایت در ردیفهای دوم و سوم سالن استقرار یافتند و پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی مراسم زسما آغاز گردید. استاد جلال مقامی قبل از بیان هر گفته ای با نام بردن از سه نفر از اعضای سایت و تشکر و قدردانی از انها گفته های خود را اغاز نمود. سپس ریاست محترم شبکه مستند و متعاقب آن بهروز رضوی در قدردانی از استاد جلال مقامی سخنرانی فرمودند. ( اعتراف می کنم هیچوقت از شنیدن صدای با صلابت بهروز رضوی سیر نمی شوم .) و نهایتا جناب ابوالفضل توکلی از مراحل ساخت این مستند برای حضار توضیحاتی دادند.

ورود استاد منوچهر والی زاده به همراه علی همت مومیوند لحظاتی مراسم را تحت الشعاع قرار داد. شب قبل که با ایشان صحبت می کردم همچنان آمدنشان در پرده ابهام بود. جمله ای به ایشان گفتم که اطمینان داشتم اگر به محتوای آن پی ببرند قطعا خواهند آمد. به ایشان گفتم جناب والی زاده، فراموش نکنید سه ماه دیگر نوبت شماست ........ خانم شراره حضرتی بهمراه خواهر استاد جلال مقامی نیز با تاخیر آمدند. منصور عزیز زحمت کشیده بودند و از طرف سایت برورشور نفیسی را درباره زندگینامه و آثار استاد تهیه کرده بودند که آنرا در مراسم بین بزرگان پخش نمودیم. فیلم شروع می شود و عظمت هنر استاد به روی پرده نمایش نقش می بندد.

جناب ابوالفضل توکلی تا آخرین لحظه مشغول بازسازی برخی از  قسمتهای فیلم بودند. دو روز قبلتر ایشان تماس گرفته بودند و از اشکال واحد نظارت در پخش قسمتی از فیلم آلونک که در آن هنرپیشه زن پیش از انقلاب حضور داشتند و از روی کلیپ سایت استخراج گردیده بود خبر دادند. پدرام عزیز بلافاصله بخش دیگری را به سلیقه خودش از فیلم استخراج می کند و برای اقای توکلی ایمیل می کنند و ایشان آنرا جایگزین می کنند.

فیلم تمام می شود. چراغها که روشن می شود در سالن چهره های دیگری را می بینیم. شروین قطعه ای - افشین ذی نوری - مریم راد پور - بیژن علیمحمدی و ......  بازار عکسهای یادگاری داغ و داغ می گردد. خبرگزاریها مرتبا در حال تهیه عکس و گزارش بودند. استاد جلال مقامی ضمن تشکر از اعضای سایت سینما کلاسیک که از راههای دور و نزدیک آمده بودند از انها می خواهد تا برای گرفتن عکس یادگاری به روی سن بروند.

بچه های سایت در هر گوشه مشغول معرفی سایت به گویندگان بودند. از افشین ذی نوری خواستم حتما نقد اعضای سایت را درباره مسابقه جادوی صدا بخواند. از سوءتفاهم پیش آمده بین سایت ما و شروین قطعه ای با ایشان سخن گفتیم و منصور با او از هنرمایی پدرش در سریال زورو سخن می گفت.

در حیاط فرهنگسرا منتظر استاد بودیم. بچه ها از دیدار یکدیگر سیر نمی شدند. در پستهای بعدی عکسهای ویژه مراسم را تقدیم دوستان خواهم نمود. قطعا سایر حاضرین در مراسم نیز مشاهدات خود را خواهند نوشت. با پایان یافتن مراسم یک شب بیاد ماندنی در ذهن اعضای سایت ثبت می گردد..... و جای تمام دوستان غایب را هم خالی نمودیم ......
 شاید وقتی دیگر 

۲۰-۲-۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آقاجلال و مستررابرت - گزارش اختصاصی سینما کلاسیک ازمراسم رونمایی زندگینامه جلال مقامی - برو بیکر - ۲۰-۲-۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما

تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی