![]() |
|
میهمانی خصوصی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن سینما کلاسیک (https://cinemaclassic.ir) +-- انجمن: گیشه سینما (/Forum-%DA%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7) +--- انجمن: تالار گفتگوهای عمومی (/Forum-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- موضوع: میهمانی خصوصی (/Thread-%D9%85%DB%8C%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C) |
RE: میهمانی خصوصی - هایدی - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ صبح من هم موافقم هانا جان. RE: میهمانی خصوصی - بولیت - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ صبح دادش ناصر عزیز چی دوست داری بخونم برات بفرستم برار ![]() خیلی مخلصیم
RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده11 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ صبح وای خیلیییییی قشنگه . مرسی جناب بولیت . پاینده باشید RE: میهمانی خصوصی - اکتورز - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ صبح آقا ماهم نخواستیم کم بیاریم به همین خاطر صدامون رو ضبط کردیم تو لینک زیره . تقدیم شما . http://cinemaclassic.ir/up/do.php?id=2215 RE: میهمانی خصوصی - بولیت - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ صبح بانو اشمیت گرامی شما بزرگوارید سپاسگزارم
RE: میهمانی خصوصی - برو بیکر - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ صبح (۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ صبح)هانا اشمیت نوشته شده توسط: این ایده ی خوبیه که صدای دوستان خودمون رو هم در سایت بشنویم . ناصرخان قرار بود در این زمینه یه حرکتهایی تو تاریکخونه داشته باشه. فعلا که اومده پیک نیک. از پیک نیک که برگشت مقدماتش رو فراهم می کنه RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده11 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ صبح یه همچین هنرمندایی تو سایت داشتیم و خبر نداشتیم . مرحبا . جناب بروبیکر من عقده ای شدم نمیتونم شکلک بزارم هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه .
RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده15 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ صبح دوستان خوب و بزرگواران، سینما کلاسیکی های نازنین امشب اگرچه سرماخوردگی و .... (زمستان شده دیگه !) کمی آزارم می داد ولی با دیدن پستهای شما و پیامهای خوش صدای بزرگان دوبله شب یلدای به یاد ماندنی برایم در خاطرات ثبت شد. به امید شبهای یلدای دیگری که دور هم باشیم و به امید بهترین روزها برای ایران و ایرانیان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: میهمانی خصوصی - پدرام - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ صبح دوستانی که اهل فال حافظ هستند این سایتو بهشون پیشنهاد میکنم http://hafezdivan.blogpars.com/ من خود به شخصه خیلی از این سایت راضی هستم به هر کسی هم معرفی کردم خوشش اومده RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده4 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ صبح بروبیکر جان پس پیام چنگیز جلیلوند چی شد ای برادر؟ RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده11 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ صبح مرسی جناب آکتورز شنیدن صدای دوستان باعث میشه این دوستیهای مجازی رنگ واقعیت به خودش بگیره . برای من که خیلی حس خوبی داشت . مرسی از دوستان که امشب برای این دور همی زحمت کشیدن . واقعا دوری از خونه یادم رفت . از همه تشکر میکنم . RE: میهمانی خصوصی - بولیت - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ صبح ناصر خان ی فایل 22 کیلو بایتی ام پی تری مدت 0:00 اذیتمون میکنی؟؟ اعصابم ورده ![]()
RE: میهمانی خصوصی - رهگذر بی نشان - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ صبح (۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ صبح)ناصر / آکتورز نوشته شده توسط: آقا ماهم نخواستیم کم بیاریم به همین خاطر صدامون رو ضبط کردیم تو لینک زیره .آخ آخ مو به تنم سیخ شد جناب آکتورز! عجب صدای گیرایی!!! RE: میهمانی خصوصی - سارا - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ صبح سلام و شب بخیر به همه دوستان نازنین..شب یلدای همگی خوش ..برای همه دوستان ارزوی سلامتی و شادی و شادکامی دارم ..بنده بخاطر امتحانی که فردا صب دارم نشد تو این جمع گرم حضور پیدا کنم..فقط جهت عرض تبریک اومدم..پاینده و سربلند باشید. RE: میهمانی خصوصی - کاربر حذف شده11 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ صبح سارا جان جات خیلی خالی بود دوست گلم . منم درس دارم . گذاشتم کناررhttp://cinemaclassic.ir/images/smilies/biggrin.gif RE: میهمانی خصوصی - بولیت - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ صبح ناصر عزیز با برنامه winamp اجرا نشد با km player اجراش کردم داداش ناصر عجب صدایی به به خیلی گیراست
RE: میهمانی خصوصی - اکتورز - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ صبح تشکر دوستان . بولیت خان دوباره امتحان کن ، مشکلی نداره که ! RE: میهمانی خصوصی - اکتورز - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ صبح آها ، پس شنیدی ، قربانت ، گرمی صدام به عشق دوستانمه . RE: میهمانی خصوصی - برو بیکر - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ صبح (۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ صبح)صادق کرده نوشته شده توسط: بروبیکر جان دوستان گرامی بجز آقای جلال مقامی که بدلیل اجرای برنامه زنده در رادیو گفتگو، پیامشان را دیشب ضبط نمودم بقیه پیامها را ساعاتی پیش دریافت نمودم. جناب والی زاده را ساعت 6 بعدازظهر باهاشون تماس گرفتم، در حال رانندگی بودند، فرمودند 2 ساعت بعد زنگ بزنم. 2 ساعت بعد که تماس گرفتم ایشان رسیده بودند منزل و پیامشان را دادند. ضمنا از تلاشهای دوستان در کارگروه دوبله هم تشکر کردند. (پیام کاملشان در آرشیو سایت نگهداری می شود) جناب فراستی هم لحظاتی قبل از شروع میهمانی در کافه راندوو بودند. البته ساعت 7 رفتم کافه راندوو اما ایشان نبودند. بنابراین پیام ایشان حوالی ساعت 10 شب ضبط گردید. جناب جلیلوند را دو بار تماس گرفتم، فیلمبرداری داشتند و موفق نشدم پیامشون را ضبط کنم. ما ارتباط خود را با این عزیزان حفظ خواهیم کرد و در روزهای آینده خبرهای بسیار خوبی خواهید شنید. همانطور که عرض کردم حالا دیگر اغلب بزرگان ارسالهای دوستان را در سایت مطالعه و دنبال می کنند. RE: میهمانی خصوصی - رهگذر بی نشان - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ صبح دوستان من باید فردا صبح زود برم دنبال یه لقمه نون نسبتا حلال واسه خانواده! شبتان خوش!!! |