وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



کلمات کلیدی: فیلمها, سریالهای, منشوری, سریالهایی, که, دیگر, هرگز, از, تلویزیون, نخواهید, دید,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت
*****



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:325
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
شماره کاربری : 3
ارسال: #5
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
[تصویر: 1473798036151.jpg]

نام سریال : کمکم کن
کارگردان : قاسم جعفری
سال تولید : 1383
هنرپیشه منشوری : زهرا امیر ابراهیمی
سایر بازیگران :حمید گودرزی - ثریا حکمت - پویا امینی - شهرام عبدلی - مجید مشیری - فرزاد حسنی و .....


موضوع سریال:
سال 1383 نقطه عطفی در ساخت سریالهای تلویزیونی محسوب میگردد در این سال شبکه دو  برای اولین بار در ماه رمضان به سراغ یک موضوع ماورایی میرود تا آغازگر یک موضوع جدید برای سریالهای مناسبتی گردد. کمکم کن اولین سریال ماورایی تلویزیون بود که متاسفانه بر خلاف داشتن موضوع جالب خود این شانس را نداشت که بیش از یکبار به روی آنتن برود. یقین داشته باشید که اگر زهرا امیر ابراهیمی در این سریال به ایفای نقش نپرداخته بود در طی 12 سالی که از تاریخ ساخت و پخش این سریال میگذرد تا کنون بارها شاهد پخش مجدد آن بودیم.

قاسم جعفری کارگردانی بود که مخاطب خود را درست شناسایی کرده بود. کارهای او معمولا جزو کارهای پر بیننده محسوب میگردید. سریالهایی مانند خط قرمز و مسافری از هند خود گویای این موضوع است . مضافا اینکه او  در کمکم کن پای جلوه های ویژه را نیز به سریالهای مناسبتی که معمولا با عجله هم ساخته میگردند باز نمود. اگر خاطرتان باشد شبکه دو در پی استقبال مردم از موضوع این سریال سال بعد(1384) او یک فرشته بود را روانه انتن نمود. در این سریال نیز استفاده از جلوه های ویژه و تعجیل در ساخت سریال باعث گردید تا قسمت پایانی سریال با یکروز تاخیر به نمایش در بیاید. (همان سکانسی که در آن بهاره افشاری هنگام خواندن آیات قرآن از سوی حسن جوهرچی چهره شیطانیش دستخوش اعوجاج میگردید و با  چهره مرتضی ضرابی ادغام میگردید).

[تصویر: 1473798036242.jpg]   [تصویر: 1473798748561.jpg]

 محوریت این سریال یادآوری عالم برزخ بود. کمکم کن  سریال عبرت آموزی بود و تلنگری به انسانهایی میزند که در مسائل دنیوی غرق شده اند و بفکر آخرت خود نیستند. در این سریال حمید گودرزی و زهرا امیر ابراهیمی در اثر حادثه به کما می روند. روح انها در کما عالم برزخ را مشاهده می کنند و حسرت فرصتهایی که در دنیا داشته اند را می خورند. در نهایت در بین کسانیکه به کما رفته اند ایندو شانس مجدد بازگشت به دنیا نصیبشان می گردد.
همانطور که قبلا نیز عرض کردم سریالهای ماورایی به یک مشاور مذهبی مطلع نیازمند هستند. علیرضا برازش مشاور مذهبی این سریال بود. شخصی که یکسال بعد در او یک فرشته بود نیز نقش مشاور را بعهده میگیرد. هر چند تلویزیون وقتی یکسال بعد تصمیم میگیرد که محوریت سریال ماورایی خود را از عالم برزخ به شیطان تغییر دهد با چالشهای فراوانی رویرو گردید و خاطرم هست بعد از پخش او یک فرشته بود صدا و سیما میزگردها و جلسات زیادی را برای توجیه موضوع این سریال برگزار نمود.

در هر حال کمکم کن دارای موضوع جذابی بود و بنظر من جزو یکی از سریالهای خوب رسانه ملی محسوب میگردد که متاسفانه دیگر شانس پخش نصیبش نمی گردد.


دلیل منشوری شدن سریال:
پخش و انتشار یک فیلم منتسب به زهرا امیر ابراهیمی یک شبه یک هنرپیشه خوب و خوش آتیه ای را از عرش به فرش آورد. ........ (قبلا به این موضوع در پست شماره دو و رداختن به سریال نرگس این موضوع شرح داده شده است)


تعدیل سریال:
زهرا امیر ابراهیمی به همراه حمید گودرزی دو هنرپیشه نقش اول این سریال هستند. بنابراین حذف زهرا امیر ابراهیمی برابر است با حذف کل سریال. کمکم کن با توجه به پافشاری صدا و سیما مبنی بر اینکه زهرا امیر ابراهیمی باید فراموش شود دیگر هرگز از تلویزیون پخش نخواهد شد. متاسفانه متولیان فرهنگی کشور آنقدر بر این موضوع حساسیت دارند که حتی مطبوعات را نیز از بردن نام او منع نموده اند.

 
[تصویر: 1473798036455.jpeg]   [تصویر: 1473798036516.jpeg]

این موضوع را وقتی دریافتم که مشغول تحقیقات برای تکمیل این پست بودم. برای مثال روزنامه جام جم در شماره روز سه شنبه سوم مرداد 91 با گذشت 7 سال از آن موضوع وقتی میخواهد یادی از این سریال نماید بسیار با احتیاط عمل می کند و می نویسد:
 
نقل قول:در قسمتهای پایانی این سریال حمید گودرزی و یکنفر دیگر به هوش آمدند. خداوند به آنها فرصت داد تا خطاهای گذشته را جبران کنند اما به انهایی که گناهانشان بزرگ بود این فرصت داده نشد.


در بخش دیگری از همین خبر می نویسد:
نقل قول:دیگر بازیگران این سریال عبارت بودند از : پویا امینی - مجید مشیری - فرزاد حسنی - ثریا حکمت - بهمن دان و الیزابت امینی


گویا این سریال از لحظه کلید خوردنش هنرپیشه ای بنام زهرا امیر ابراهیمی نداشته است. در سایر سایتهای خبری و همچنین مطبوعات در این سالها هر زمان که از این سریال یاد شده است به این موضوع اشاره کرده اند که حمید گودرزی یکی از دو هنرپیشه نقش اصلی سریال بود. (مانند سایت خبرگزاری دانشجویان) . در مجموع همانطور که میدانیم رسانه ملی هیچگاه هزینه خود را صرف ساخت یک سریال برای یکبار پخش نمی کند.

سریالهایی که توسط صدا و سیما  ساخته می شود پس از پخش از شبکه ایکه سریال در آن تهیه شده است و تکرار آن در یکی دو نوبت در همان شبکه (در سالهای اولیه)، معمولا به برای پخش مجدد به شبکه آی فیلم  و یا سایر شبکه های مشابه ( مانند شبکه تماشای جدید - همان شبکه تهران اچ دی ) سپرده می شود و گاها بارها از شبکه های استانی نیز پخش می شوند. رویه منشوری شدن سریالها اگر ادامه پیدا کند برابر  با به هدر رفتن بودجه رسانه ملی است. زیرا هزینه های گزافی که صرف ساختن سریالها میگردد چنانچه بخواهد فقط چند ساعت از کنداکتور جدول پخش را پر نماید قابل توجیه نمی باشد.

بسیاری از سریالهای مناسبتی  دهه هشتاد (بویژه سریالهایی که برای ایام مبارک رمضان ساخته می شوند) مانند متهم گریخت و یا خانه بدوش تاکنون شاید بیش از 10 مرتبه بازپخش شده اند اما سریالهایی مانند نرگس و کمکم کن بدلیل قرار گرفتن در لیست منشوریها دیگر فرصت پخش مجدد نیافتند.

 
[تصویر: 1473798036313.jpeg]   [تصویر: 1473798036384.jpeg]

اما در خصوص این سریال خاص یک اتفاق در خور توجه رخ میدهد.  سال 93 پایگاه اطلاع رسانی صدا و سیما خبر  پخش فایل صوتی سریال کمکم کن را  از رادیو فیلم منتشر می سازد. ظاهرا هنرپیشگان منشوری ممنوع التصویر هستند اما ممنوع الصدا نیستند. جالب اینجاست که در انتشار این خبر نیز نامی از زهرا امیر ابراهیمی در بین نام بازیگران این سریال برده نشده است:

 
نقل قول:سریال "کمکم کن" از رادیو فیلم پخش می شود

به گزارش روابط عمومی مركز هنرهای نمایشی رادیو،این سریال تلویزیونی به كارگردانی قاسم جعفری ، قصه سرگشتگی انسان امروز است و داستان چند نفر است  كه در اثر حوادثی به كما می‌روند، اما دو نفر از آنها به هوش می‌آیند تا كارهای اشتباه بقیه را جبران كنند. 

حمید گودرزی ، شیرین بینا ، پویا امینی، نفیسه روشن، فرزاد حسنی، سید جواد هاشمی و بهناز بستان دوست از جمله بازیگران این سریال هستند كه نویسندگی آن را صادق كرمیارو علیرضا كاظمی‌پور بر عهده داشته اند.
 رادیو فیلم "كمكم كن " به تهیه كنندگی سردبیری فرشاد آذرنیا و صدابرداری علی حاجی نوروزی ، هر شب ساعت 19:30 از رادیو نمایش پخش می شود.

 
پی نویس 1: شاید موضوع بازپخش سریالها برای کسانیکه آنها را در زمان پخش دیده اند زیاد جالب نباشد و چه بسا بعضیها حتی از این موضوع ابراز خشنودی نیز می نمایند شخصا از اینکه سریالهایی مانند پژمان و یا متهم گریخت از اینکه بارها و بارها در حال بازپخش شدن هستند راضی نیستم اما باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که سریالی مانند کمکم کن در سال 1383 پخش گردیده است. کودکانیکه رنج سنی آنها در زمان پخش سریال بین 3 تا 8 سال بوده است شاید حتی نام این سریال را نیز بیاد نیاورند اما این گروه از مخاطبین اکنون در رنج سنی 15 تا 20 سال بسر می برند و پخش مجدد چنین سریالی برای آنها بمنزله پخش یک سریال جدید است. بنابراین هرچه به تعداد سریالهایی که در لیست ممنوعه بسر می برند اضافه شود بمنزله هدر رفتن بودجه صدا و سیما تلقی میگردد و قطعا صدا و سیما برای پر نمودن ساعات خود مجبور است با صرف هزینه سریالهای جدیدتری را بسازد تا بتواند در آینده  جایگزین این سریالها نماید.

پی نویس 2 : قضاوت کردن در خصوص پخش یا عدم پخش این سریالها بنظر کمی مشکل می آید. شاید گاهی این حق برای رسانه ملی محفوظ باشد که بنا به دلایلی برخی از سریالها باز پخش نشوند. حتی شاید بسیاری از خانواده ها (البته شاید) در خصوص عدم پخش تصویر زهرا امیر ابراهیمی حق را به رسانه ملی بدهند. اما بنظر من در خصوص سایر هنرپیشه هایی که در زمان حضورشان در عرصه هنری در داخل کشور هیچگونه حاشیه ای نداشتند نمی توان این حق را برای رسانه ملی محفوظ دانست که صرف عزیمت به خارج از کشور و کشف حجاب از پخش سریالهایی که آن هنرپیشه در آنها حضور داشته است ممانعت نماید. به هر حال یقین دارم با توجه به افزایش مهاجرین هنرمند بزودی صدا و سیما در اینخصوص تغییر رویه خواهد داد.



 
 
امضای برو بیکر :


خوبی که از حد بگذرد                   نادان خیال بَد کند ........
 
۲۴-۶-۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ صبح
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پیام‌های داخل این موضوع
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید) - برو بیکر - ۲۴-۶-۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی