وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



کلمات کلیدی: فیلمها, سریالهای, منشوری, سریالهایی, که, دیگر, هرگز, از, تلویزیون, نخواهید, دید,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
نویسنده پیام
مدیر بازنشسته سایت
*****



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:325
تاریخ ثبت نام:شهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه زوج جلال مقامی و همسرش+همه
دلنوشته من به کسی که غواصی آموختم ، عاقبت مرا غرق کرد
شماره کاربری : 3
ارسال: #4
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید)
[تصویر: 1472821140682.jpg]

نام سریال: پنج کیلومتر تا بهشت
کارگردان: علیرضا افخمی
سال تولید: 1390
هنرپیشه منشوری: پردیس افکاری
سایر بازیگران: داریوش فرهنگ - مهدی سلوکی - شبنم قلی خانی - نفیسه روشن - شهرام قائدی و .....


موضوع سریال:
پنج کیلومتر تا بهشت عنوان یک سریال  24 قسمتِ مناسبتی بود که در ماه مبارک رمضان در سال  1390 از شبکه سوم رسانه ملی پخش گردید. مسئولین فرهنگی متوجه شده بودند که پخش سریالهای ماورایی نسبت به سایر سریالها مخاطبین بیشتری را به خود جذب می کند. محور سریالهای ماورایی در صدا و سیمای ما معمولا یا شیطان است یا روح.

سریالهایی مانند او یک فرشته بود و یا سقوط یک فرشته و یا اغما ، شیطان و قدرتش بر امیال زمینی  در انسان را دستمایه خود قرار می داد و سریالهایی چون ملکوت و 5 کیلومتر تا بهشت ، به معقوله روح و عالم برزخ می پرداخت.

علاقه مخاطبین و بینندگان تلویزیون وقتی کشف گردید که سریال او یک فرشته بود در رمضان سال 1384 از شبکه دوم پخش گردید. این سریال چنان بر اعماق مخاطبین تاثیر گذاشت که صدا و سیما تصمیم گرفت تا هر سال یک سریال ماورایی را به روی آنتن بفرستد. ساخت چنین سریالهایی باید با دقت تمام انجام می پذیرفت.


[تصویر: 1472821140824.jpg]


آمیزه های دینی و مذهبی چیزی نبود که اشتباه در آن قابل اغماض باشد. مشاورهای مذهبی نقش بزرگی در این سریالها دارند. قطعا این سریالها با هدف سرگرم نمودن مردم ساخته نمی شوند. سریالهای ماورایی هدف مقدسی دارند. نقش آنها در تطهیر و آموزش مخاطبینش بسیار تاثیر گذار است.

در پنج کلیومتر تا بهشت شاهد آن هستیم که جسم انسانها بدون روح فاقد هرگونه ارزشی ست. امیر حسین نخعی (مهدی سلوکی) جوانیست که هنگام مراقبت از اموال صاحب کارش همایون فرزین (داریوش فرهنگ ) که نقش بزرگی در پرورش او داشته است و حق پدری بر گردن او دارد با اصابت ضربه ای به سرش به اغما می رود و سارقین پیکرش را در گندمزاری در پنج کیلومتری بهشت زهرا رها می کنند.

او هنوز زنده است اما روح سرگردان او در طول مدت زمانیکه او در اغما است شاهد تمام رویدادهای زمینی ست. هرگونه نقد و یا بررسی این سریال از منظر دیگر در حد و قواره این تاپیک نمی باشد. هیچکس تا کنون از عالم برزخ و یا زندگی بعد از مرگ بازنگشته است تا برای ما تعریف کند که براستی بعد از مرگ چه چیزی در انتظار ماست. آنچه ما در اینخصوص می دانیم همان چیزیست که در اعتقادات ما و دین مبین اسلام آمده است . بنابراین چیزی بیشتر از آنی که در مذهب ما امده است و ما به آن اعتقاد داریم و از کودکی به ما آموزش داده اند نمی دانیم. این سریال نیز تخیلی نیست. بلکه بر مبنای همین اعتقادات ساخته شده است.

دلیل منشوری شدن سریال:
خانم پردیس افکاری بنا به دلایلی که در پست قبلی ذکر گردید باعث منشوری شدن این سریال گردیدند. او در این سریال نقش مهشید همسر همایون و مادر آیدا و جمشید  را بازی می کند. امیر حسین در این سریال  به ایدا علاقمند است و روح امیر حسین زمانیکه او به اغما رفته است به خواب آیدا می آید تا او را از محل اختفای جسمش آگاه سازد.


[تصویر: 1472821140753.jpg]


تعدیل سریال:
نقش مهشید نقش مهمی نیست. اما تاثیر گذار است. همانطور که قبلا نیز گفته شد اصولا خانم پردیس افکاری هنرپیشه ای نبودند که نقش تاثیر گذاری در فیلمها و سریالها به او بدهند. در هر صورت می توان با جرح و تعدیل آن ، این سریال را مجددا به روی آنتن فرستاد اما در خصوص این سریال نیز باید گفت دیگر هرگز منتظر پخش آن نباشید. پردیس افکاری می تواند بهانه خوبی برای عدم پخش این سریال باشد اما به راستی کدام مدیر رسانه ملی حاضر است عواقب دادگاه و محکومیت خود را بخاطر پخش یک سریال به جان بخرد.

نمی دانم  در جریان هستید یا خیر، اما آیا می دانید مدیر شبکه سه و کارگردان و تهیه کننده این سریال به دادگاه احضار شده اند؟ اما موضوع چیست ؟ : در شهریور سال 90 خودکشی پسر 10 ساله ای در شرق تهران و مرگ او پس از یک هفته در دستور کار تیم جنایی قرار گرفت. بررسی های اولیه نشان می داد محمد مهدی با استفاده از روسری و میله بارفیکس خود را حلق آویز کرده است.


[تصویر: 1472821140521.jpg]

در ادامه تحقیقات مشخص شد کودک 13 ساله به تقلید از بازیگر نقش امیر حسین سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" که تبدیل به روح می شد،برای اینکه تبدیل به روح شود تا بداند پدر و مادرش در مورد او چه می گویند در غیاب آنها هنگام بازی با برادر6 ساله اش خود را حلق آویز کرده است.

در ادامه با شکایت خانواده محمد مهدی تحقیقات در اینباره آغاز شد و مسئولان فیلم ابتدا از اتهامات تبرئه شدند. اما موضوع به همینجا ختم نگردید. با ارسال پرونده به دادگاه کیفری، قضات دادگاه 2 کیفری تهران با نقص قرار منع تعقیب کارگردان و تهیه کننده فیلم، بار دیگر پرونده را به دادسرای امور جنایی بازگرداندند.

پس از گذشت 5 سال از مرگ محمد مهدی در بیستم مرداد ماه سال 95  با اعلام نتیجه کارشناس رسمی پرونده مبنی بر اینکه عوامل فیلم و شبکه با توجه به داستان فیلم، باید برای افراد زیر 16 سال محدودیت سنی تعیین می کردند اما این کار را نکردند، آنها را در مرگ محمد مهدی 20 درصد مقصر شناخت.

با اعلام نظر کارشناس مرادی بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران پور محمدی رئیس شبکه سوم سیما،علیرضا افخمی کارگردان و تهیه کننده این سریال را به خاطر "تسبیب" برای توضیح به دادسرا احضار کرد.

[تصویر: 1472821140935.jpg]

موضوع خیلی ساده ست. مدیر شبکه متهم است که باید قبل از نمایش این سریال به والدین تذکر می داد که دیدن این سریال برای کودکان و نوجوانان زیر 16 سال ممنوع است. همین یک خط اطلاع رسانی از نظر قاضی پرونده کافی بود تا از نظر ایشان چنین فاجعه ای رخ ندهد!!!!!. متاسفانه اینگونه حوادث بعد از پخش برخی از فیلمها معمولا اتفاق می افتد اما اینکه مقصر چه کسی است موضوعیست که باید ریشه یابی شود.

خاطرم است در دهه شصت در یکی از جُنگ های شادی ، شعبده بازی یک لامپ مهتابی را در دست می گیرد و مانند یک ساندویچ آنرا می جود و می خورد. آیا میدانید بیش از 10 مورد حادثه ناگوار گزارش گردید از کودکانیکه بخاطر جویدن لامپ مهتابی راهی بیمارستان شدند؟؟ من خود در دوران کودکی هنگام بازگشت از مدرسه کودکانی را دیدم که در خرابه ای جمع شده بودند و داشتند بر سر جویدن لامپ مهتابی با یکدیگر گمانی زنی میکردند!!!!

اینکه اساسا محاکمه این مدیر فرهنگی کار شایسته ای هست یا خیر مهم نیست. مهم این است که آیا برای یافتن مقصر آیا مسیر درستی را در حال طی نمودن هستیم؟ آیا صرف یک نوشته در ابتدای فیلم که دیدن این سریال را برای افراد کمتر از 16 سال توصیه نمی کند می تواند از بروز چنین موضوع تلخی جلوگیری کند؟ در هر صورت آقای پورمحمدی (مدیر شبکه سه) و علیرضا افخمی (کارگردان) و داوود هاشمی (تهیه کننده) در مرگ شبه عمد محمد مهدی کوهی به حکم قاضی مشارکت داشته اند!!!!!!

در هر حال این نوجوان که دوست داشت بعد از حلق آویز شدن روحش مانند امیر حسین در کسری از زمان از این گوشه شهر به گوشه دیگری برود دیگر زنده نمی شود. اما این ماجرای تلخ باعث گردید که هیچ مدیری ریسک پخش این سریال را نپذیرد و این سریال نیز به قفسه های آرشیو شلوغ تلویزیون سپرده گردید. هرچند سریال دارای ضعفهای دیگری نیز بود.
 

 

 

 
امضای برو بیکر :


خوبی که از حد بگذرد                   نادان خیال بَد کند ........
 
۱۲-۶-۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پیام‌های داخل این موضوع
RE: فیلمها و سریالهای منشوری (سریالهایی که دیگر هرگز از تلویزیون نخواهید دید) - برو بیکر - ۱۲-۶-۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی