وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاد مردی که زیاد می دانست (بررسی و نقد آثار آلفرد هیچکاک)
نویسنده پیام
در انتظار تایید

وضعيت : آفلاین
ارسال ها:30
تاریخ ثبت نام:بهم ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه
دلنوشته من
شماره کاربری : 83
ارسال: #1
بیاد مردی که زیاد می دانست (بررسی و نقد آثار آلفرد هیچکاک)
[تصویر: 1463595197681.jpg]


این موضوع را با کسب اجازه از محضر تمام دوستان بنام مردی آغاز می کنیم که واقعا زیاد می دانست. کارگردانی که سینما دیگر و هرگز نظیرش را نخواهد دید. سعی می کنم از مطالب تکراری که در تمام سایتها می توانید درباره هیچکاک بیابید پرهیز نمایم. به زندگینامه اش آنطور که در تمام سایتها نوشته اند نمی پردازیم . درباره فیلمها و آثارش آنطور که در تمام سایتها نوشته اند نمی پردازیم. همچنین در مواردی نیز از راهنمائیهای یکی از بزرگترین هیچکاک شناسهای ایرانی یعنی استاد مسعود فراستی نیز سعی می کنیم کمک و راهنمائی بگیریم.

وقتی دو هفته پیش خبر پخش مجدد مجموعه آلفرد هیچکاک تقدیم می کند را در اخبار و رویدادهای تلویزیون ایران دادم در آنجا به اعضای سایت قول دادم تا در خصوص این مجموعه اطلاعاتی را جمع آوری نمایم و در تاپیک سریالهای قدیمی تلویزیون ارسال نمایم. جناب منصور از بنده خواستند بجای ارسال آن در تاپیک سریالهای قدیمی موضوع جدیدی را بنام آلفرد هیچکاک ایجاد نمایم که جای آن در سایت سینما کلاسیک واقعا خالی بود و مطالبم را در آن بنویسم. همچنین محلی باشد تا در آینده هر آنچه را که از این ابر کارگردان سینمای کلاسیک جمع آوری نمودیم در آن ارسال نمائیم. بنده هم اطاعت امر نمودم.


آلفرد هیچکاک تقدیم می کند

زمانیکه تقزیبا هیچیک از ما بدنیا نیامده بودیم  مردم آمریکا از دوم اکتبر سال 1955 هر هفته یکشنبه شب راس ساعت 9 و 30 دقیقه شب پای تلویزیون می نشستند تا از شبکه CBS سریال محبوبی را ببینند بنام آلفرد هیچکاک تقدیم می کند. سرخوشی مردم از دیدن این سریال سراسر تعلیق و مهیج تا سال 1962 ادامه داشت. هرچند از سال 1960 پخش این سریال از شبکه NBC ادامه پیدا کرد.

هیچکاک زمانیکه ساخت این سریال را آغاز نمود تازه از ساخت فیلم متفاوت خود یعنی دردسر هری فارغ شده بود. زمانیکه هیچکاک با این سریال میهمان خانه ها شده بود دیگر یک کارگردان کاملا شناخته شده بود. مردم از خالق ربکا و بدنام و طلسم شده انتظار بالایی داشتند. آنها بسیار خوشحال بودند که هر هفته می توانند یک بخش از سریال 25 دقیقه ای از این کارگردان بزرگ را در قاب تلویزیون خود ببینند.

چیزیکه بیش از هر چیز برای مردم جذاب بود این بود که دیگر برای رو شدن دست قاتل نیازی نیست بیش از 100 دقیقه انتظار بکشند. آنها می دانستند ماجرای هر قسمت هر چه هم که پیچیده باشد نهایتا کافیست 25 دقیقه صبر کنند تا معلوم شود عامل جنایت اینهفته چه کسی بوده است. ضمن انکه نیازی نیست برای شناسایی قاتل بلیط سینما بخرند و در سالن تاریک سینما نظاره گر هنرنمایی این کارگردان بزرگ باشند. آنها در حالیکه در منزل خود شام را صرف کرده بودند می توانستند روی کاناپه دراز بکشند و در حالیکه قهوه خود را صرف می کنند شاهد هنرنمایی بزرگترین کارگردان عصر خود باشند.

بر خلاف تصور همگان تمام قسمتهای مجموعه آلفرد هیچکاک تقدیم می کند توسط هیچکاک ساخته نمی شود. اما سایه او چنان بر این سریال خودنمایی می کند که هر بیننده ای این سایه را در طول تمام قسمتهای سریال می بیند. هیچکاک در طول زمانیکه این سریال پخش می گردید مردیکه زیاد می دانست و مرد عوضی و سرگیجه و شمال از شمالغربی و روانی را خلق می کند. یکسال بعد از توقف پخش این سریال هیچکاک پرندگان را می سازد.

این سریال تا سال 1960 هر یکشنبه شب ساعت 9 و سی دقیقه از شبکه CBS پخش می گردید. اما بعد از آن تا سال 1962 پخش این سریال در ساعت 8 و سی دقیقه روزهای سه شنبه از شبکه NBC ادامه می یابد. در طی این سالها 7 فصل از این مجموعه  در 268 قسمت به نمایش در می آید. بعد از توقف این سریال در سال 1962 مجددا در سال 1964 پخش سه فصل دیگر از سریال در 93 قسمت با نام ساعت آلفرد هیچکاک با تغییرات عمده ای به نمایش در می آید. شاید بزرگترین تغییر آن مدت زمان سریال است که از 25 دقیقه در هر قسمت به 50 دقیقه در هر قسمت افزایش می یابد.

نهایتا آخرین قسمت از این سریال در فصل دهم در روز 26 ژوئن سال 1965 از تلویزیون پخش می شود. دو قسمت از این مجموعه که توسط خود هیچکاک کارگردانی گردید نامزد دریافت جایزه امی گردید. این تاریخچه کاملی بود از این سریال مهیج. انشالله اگر فرصتی پیش آید در بخش بعدی به عوامل این سریال و موضوعات آن خواهم پرداخت. همانطور که قبلا هم عرض نمودم اگر چه شبکه چهار صدا و سیما با پخش این سریال در نوروز 1392 عاشقان هیچکاک را غافلگیر نمود اما بازپخش این سریال اینروزها از شبکه نمایش لطف دیگری دارد.

اگر دوستان بخش دوبله هم فرصت نمودند و عوامل دوبله این سریال را شناسایی نمایند بسیار سپاسگزار خواهم شد. تا جائیکه من اطلاع دارم این سریال در سال 1391 به مدیریت اقای ناصر طهماسب دوبله گردید و جناب ناصر احمدی بجای آلفرد هیچکاک در ابتدا و انتهای سریال گویندگی نمودند. من زیاد با گویندگان آشنا نیستم و فقط چهره های معروفی که سینمای کلاسیک در ایران مدیون آنهاست را تا حدودی می شناسم. ایکاش مرحوم عطا الله کاملی در قید حیات بودند و با همان هیبتی که کرک داگلاس های کلاسیک را گویندگی نمودند بجای آلفرد هیچکاک گویندگی می کردند. صدای با هیبت او با چهره و غبغبهای آلفرد هیچکاک همخوانی عجیبی می توانست داشته باشد. (البته با کسب اجازه از اساتید دوبله در سایت )  هیچکاک شخصیت بزرگی بود. آیا بنظر کارشناسان دوبله سایت صدایی مناسبتر از ناصر احمدی در بین گویندگان وجود نداشت؟ 



 

 

 
۲۹-۲-۱۳۹۵ ۰۹:۵۲ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی