وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

وب سایت سینما کلاسیک محفل عشاق دوبله و فیلم

تاریخچه آنلاین دوبله و فیلم های کلاسیک

تخصصی ترین انجمن فیلم و دوبله در ایران

انجمن سینما کلاسیک مرجع دوبله
بروز ترین انجمن پارسی در زمینه دوبله
نام کاربری:  
رمز عبور:     



کلمات کلیدی: جنگ, سینما,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنگ و سینما
نویسنده پیام
کاربر فعـال
***



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:92
تاریخ ثبت نام:مهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه منوچهر اسماعیلی- ناصر طهماسب
دلنوشته من
شماره کاربری : 9
ارسال: #1
جنگ و سینما
این تاپیک در کافه کلاسیک توسط خود بنده ایجاد شده بود و برای ادامه دادن ان در این انجمن انتقال چندین پست ان که توسط بنده ارسال شده الزامی بود.




پایه گذاری هنر سینما در قرن بیستم و مقارن شدن دو جنگ جهانی بزرگ در این قرن دستمایه بسیاری از فیلمها شد و شاهکارهای بسیاری معطوف پرداخت به این جنگها شد.
صنت سینما همیشه جز قدرتمندترین رسانه ها برای بیان عقاید یه ملت و حکومت و جناحی خاص بوده است نماش جنگهای ازادیخوانه یک ملت از استعمار و اسارت، جنگها داخلی و نمایش مقاومت مردم در برابر حکومت ظالم و جنگ بین کشورها سوژه فیلمهای بسیاری در همه دوران سینما بوده است.فیلمهای جنگ جهانی اول تا پیش از اغاز جنگ جهانی دوم ساخته میشد.با شروع جنگ دوم اکثر فیلمها به جز تعدادی محدود متعلق به جنگ جهانی دوم بود..علاوه بر دو جنگ بزرگ جهانی جنگ ویتنام و جنگ چین و ژاپن نیز زمینه ساز ساخت فیلم های زیادی شدند.در کشورمان نیز جنگ بوجود اوردنده جریانی بنام سینمای دفاع مقدس گردید که به ابعاد مختلف جنگ پرداخته است.
البته این سوژه همیشه حساسیت برانگیز بوده و اکثرا کمتر پیش امده که فیلمی نگاهی منطقی به جریانات پیش امده داشته باشد.و اغلب احساسات عوامل سازنده غالب بر واقعیت بوده است.گاه جنبه تبلیغاتی داشته تا باعث تحریک حس وطن دوستی شود و گاه به نوعی بیانه ای سیاسی بوده است.سینمای ضد جنگ نمایش سقوط قهرمانهاست و بیانگر ظلمهایی ست که جنگ به مردم تحمیل کرده و خرابی هایی که به بار امده و خیل سوالات بی پاسخی که چرایی وقوع جنگ را به نقد میکشد
اولین فیلم جنگی در دهه 1920 تا 1930 در رابطه با جنگ جهانی اول ساخته شدند...فیلمهایی که به ترس و بیهودگی حاصل از جنگ تاکید میکند. فیلمهای صامتی چون تظاهرات باشکوه(1925) و ارزش افتخار چقدر است(1926) و همچنین فیلمهای ناطقی چون همه ساکن در مرز غربی(1930) و  شلیک نصفه در طلوع خورشید(1930) و جاده ای بسوی افتخار(1936) و توهم بزرگ (1937) دیده میشود.
در دهه 1940 نخستین فیلمها در رابطه با جنگ جهانی دوم ساخته شد.فیلم سازان این فیلمها المانی و انگلیسی بودند که اغلب بصورت مستند ساخته شدند.از جمله این فیلمها، فیلم شیر بالهایی دارد1941 میباشد.پس از ورود آمریکا در سال 1941 به جنگ ساخت فیلم جنگی در هالیوود اغاز شد. فیلم خانم مینیور (1942) که روایتگر یک خانواده انگلیسی که در گیر جلوه های مختلف جنگ هستند از نخستین فیلمهای هالیوود با موضوعیت جنگ جهانی دوم است.
در دهه های بعدی فیلمهای بسیاری که نمایشگر دلاوری ها و حس وطن دوستی و همینطور فیلمهای ماجراجویانه ساخته شد فیلمهای دیگری نیز در نشان دادن عقاید ضد جنگی و تصویر مصائب جنگ ساخته شد از مطرح ترین انها میتوان به اینک اخر الزمان فهرست شیندلر  بیا و بنگر  - شکارچی گوزن وبسیاری دیگر اشاره کرد.




نگاهی به فیلم فهرست شیندلر 


[تصویر: Schindler%27sList.jpg]



عنوان:فهرست شیندلر 

کارگردان: استیون اسپیلبرگ

بازیگران: لیام نیسون - بن کینگزلی - رالف فاینس

مدت زمان فیلم:197 دقیقه
سال :1993

داستان فیلم از 1939 زمانیکه نیروهای لهستانی از المانها شکست میخورند اغاز میشود. از ان پس زندگی یهودیان دچار تغییراتی میشود و انها مجبورند به شهرهای بزرگ سفر کرده و اسامی خود را ثبت کنند. و در ادامه مشقتها و رنجهای یهودیان را به تصویر میکشد.


[تصویر: schindlers_list_01.jpg]
سکانس ابتدایی فیلم سوختن یک شمع را تصویر میکند که استعاره ای از کل فیلم است و استعاره از شیندلر که با سوختن خود ظلمتی که بر کارگران یهودیش حاکم بود از بین میبرد. اسکار شیندلر  که مردی منفعت طلب است به کافه های سربازهای المانی میرود و با انها عکس یادگاری میگیرد و برایشان نوشیدنی سفارش میدهد و یک نشان المان نازی را با افتخار روی لباسش چسبانده است. هدف او از همه اینکارها پولدار شدن است. به همین علت کارخانه ای را  راه میاندازد و برای سود هرچه بیشتر کارگرانی یهودی را در کارخانه اش استخدام میکند چون دستمزد کمتری میگیرند. یهودیان نیز در صورتی که کارت کارمندی داشته باشند از مرگ نجات میابند. ایزاک اشترن یک حسابدار یهودی نیز حسابدارش میشود.شیندلر در اولین قدمش برای کارگران یهودیش اشترن را که به علت جا گذاشتن کارت کارمندی اش در قطاری بسوی کوره های ادم سوزی در حرکت است نجات میدهد.


[تصویر: Picture10.jpg] [تصویر: Picture2.jpg] [تصویر: Picture6.jpg]
[تصویر: Picture7.jpg] [تصویر: Picture8.jpg] [تصویر: Schindlers_List_e1362474572784.jpg]


امون گوت فرمانده جدید منطقه میشود با ورود امون که دشمنی بسیاری با یهودیان دارد شاهد شکنجه ها و کشتارهای فراوانی از سوی او هستیم. امون که شخصیتی شیطانی دارد برای تمرین تیراندازی یهودیان را نشانه گیری میکند.با وجود تمام رفتارهای جنایکارانه اش از سویی دلبسته دختری یهودی میشود.اگر این کاراکتر این یک مورد را نداشت در انسان نبودنش یقین میکردیم.روند داستان بسمتی پیش میرود که شیندلر برای نجات کارگرانش با امون معامله میکند و در ازای نجات جان انها تمام ثروتش را واگذار میکند لیستی بلند بالا از همه یهودیان که برای شیندلر کار کرده اند تهیه میشود و انان از سوختن در کوره ها نجات میابند..در اخر هم شیندلر مجبور به ترک شهر شده و با رسیدن نیروهای روسی امون به دار اویخته میشود.
[تصویر: Schindlers_List_7.jpg] [تصویر: Picture1.jpg] [تصویر: op.png]
[تصویر: schindlers_list_03.jpg] [تصویر: schindlers_list_05.jpg] [تصویر: images.jpg]

شیندلر در جریان فیلم دچار تحول بزرگی میشود شاید لحظه تحول او از صحنه ای اغاز میشود که در میان تمام ادمهای سیاه و سفید که نشان تضاد میان ادمهاست چشمان شیندلر دختری را دنبال میکند که کت قرمز پوشیده..این دختر با کت رنگیش و با صورتی زیبا یادآور زیبایی زندگیست و این همان حس گمشده در درون شیندلر است که در صحنه ای دیگر وقتی جسد بیجان دختر را که چون لکه ننگی بر دامان نازیهاست را میبیند اشک در چشمانش حلقه میزند.شیندلر که در اغاز مردی پول دوست بود و برای سود بیشتر دست به استثمار یهودیان زده بود حالا برای نجات کارگرانش همه ثروت و دارایی اش را معامله میکند..از رذالت به اوج انسانیت رسیدن شیندلر و سیر تحول وی در میان صحنه های بسیار زشت از قتل و انسان سوزی ها بسیار زیباست.
این فیلم زشتی های جنگ را بسیار هنرمندانه به تصویر کشیده و از فیلمهای تاثیرگذار در ژانر جنگیست نمایش جنایات نازی ها در وجود افسر المانی در هرچه تاثیرگذاری فیلم موفق عمل کرده و تماشاگر با تمام وجود از جنگ و کشتار بیزاری میجوید.

۳۰-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۳۷ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر فعـال
***



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:92
تاریخ ثبت نام:مهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه منوچهر اسماعیلی- ناصر طهماسب
دلنوشته من
شماره کاربری : 9
ارسال: #2
RE: جنگ و سینما
 پل رودخانه کوای 

(این پست از انجمن قبلی به این صفحه انتقال می یابد)

[تصویر: The_Bridge_on_the_River_Kwai_1957_.jpg]




کارگردان: دیوید لین




بازیگران: ویلیام هولدن - الک گینس - جک هاوکینز - سیسو هایاکاوا - جیمز دونالد




مدت زمان: 161 دقیقه




محصول بریتانیا 1957


داستان فیلم: این فیلم که اقتباسی از کتابی به همین نام نوشته پی یر بویل است روایت گروهی سرباز انگلیسی است در اواخر جنگ جهانی دوم در سنگاپور که تحت نفوذ ژاپن میباشد به اسارت گرفته شده و به کمپی در تایلند منتقل میشوند تا به ساخت پل تایلند-برمه که تسهیل دهنده خدمات رسانی به نیروهای ژاپنی خواهد بود مشغول شوند.. افسر ارشد انگلیسی نیکلسون طبق قرارداد کنوانسیون ژنو در رابطه با اسرا زیر بار ساخت پل نمیرود اما بعد از کشمکشی با سایتو افسر ژاپنی راضی میشود..هنگامی ساخت پل به پایان میرسد سرباز امریکایی فراری از کمپ با گروهی دیگر از انگلیسیها که در صدد تخریب پل هستن وارد میشوند اما نیکلسون راضی به این کار نمیشود ولی در پایان پل بدست خود وی تخریب شده و بمهراه دیگر سربازان انگلیسی کشته میشوند


[تصویر: The_Bridge_on_the_River_Kwai_1957_1080_c...lm_mkv.jpg]
 
این فیلم چندین جایزه اسکار از جمله برای بازیگری را برای این عوامل ان به ارمغان اورد الک گینس که برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر برای نقش سرهنگ نیکلسون در این فیلم شد بازی بسیار درخشانی را به نمایش گذاشته است.. شخصیتی که گویی دچار جنون انضباط است افسری بیش از اندازه وظیفه شناس که طبق و قول و قرارش در ساخت پل به دشمنش یاری میرساند و درکارش بسیار جدیست و تا حدی میتوان گفت کور عمل میکند و مدام در حال روحیه دادن به سربازانش است تا بتوانند تمام سختی ها را تحمل کنند. شاید بتوان این رفتار او رو ناشی از تبعات جنگ بشمار اورد که اینگونه روحیه افسر انگلیسی رو درگیر کرده که وی جنون وار به ساخت پل و خدمت به دشمنش اصرار میورزد هرچند که از نظر خود او این کار نشان غرور انگلیسی و یادبودی برای کشورش در شرق اسیاست.اما این بحران و جنون غرور همانطور که بالاخره در اخر داستان میبینیم کنار میرود و نیکلسون راضی به انهدام پل میشود.
البته این روحیه نا متعارف ناشی از جنگ رو میشه در دیگر شخصیتهای فیلم هم مشاهده کرد و البته ساخت پل با اون شکوهش انگار نشان غرور پوشالیست که ارمغان جنگ است در یک ان در پایان فرو میریزد و چیزی جز خیل کشته ها باقی نمیگذارد




[تصویر: bridge_on_river_kwai.jpg][تصویر: %D9%BE%D9%84_%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%AE%D8...%DB%B6.jpg][تصویر: 74.png] [تصویر: bridgeontheriverkwai.jpg][تصویر: bridgeonriverkwai1.jpg] [تصویر: cvb.jpg][تصویر: asf.jpg][تصویر: yyj.png][تصویر: wer.png][تصویر: lll.jpg]


دیوید لین این فیلم را بر اساس یه واقعه تاریخی با فاصله ی اندکی بعد از اتمام جنگ ساخت.. فیلمی با تایمی تقریبا طولانی که خواسته سختی های ساخت پل رو بخوبی به نمایش بگذارد و همچنین دارای صحنه هایی جذاب و پر هیجان در پایان فیلم که باعث شده به یکی از فیلمهای ماندگار سینمایی جنگی تبدیل شود. 

پلی که بروی رودخانه کوای قرار داشته در سال 1942 ساخت ان شروع شده و در سال 1943 تخریب شده است
[تصویر: kwai8.jpg] [تصویر: kwai.jpg]
۱۷-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر فعـال
***



وضعيت : آفلاین
ارسال ها:92
تاریخ ثبت نام:مهر ۱۳۹۴
گوینده موردعلاقه منوچهر اسماعیلی- ناصر طهماسب
دلنوشته من
شماره کاربری : 9
ارسال: #3
RE: جنگ و سینما
فرار بزرگ 


[تصویر: the_great_escape.jpg] 

کارگردان: جان استرجس
 محصول 1963
بازیگران: استیو مک کوئین - جیمز گارنر - ریچارد اتنبرو - جیمز دونالد - چارلز برانسون - دونالد پلیسنس - جیمز کابرن 
مدت زمان: 173 دقیقه

[تصویر: 1456339312281.jpg]

 این فیلم بر اساس داستانی واقعی از کتاب پل بریکهیل که در جریان جنگ جهانی دوم رخ میدهد ساخته شده است و با دیدی ماجراجویانه به جنگ مینگرد و داستان اردوگاهی نظامی را روایت میکند که تعدادی از اسرا با خبرهای به گوش رسیده مبنی بر اینکه جنگ به این زودی ها به پایان نخواهد رسید قصد فرار از زندان آلمانها را می گیرند و برای این منظور تونلی را حفر میکنند.از میان 76 نفر از اسیران انگلیسی اردوگاه زالاگ لوفت که قصد فرار میکنند فقط سه تن از انان موفق به این امر میشوند و مابقی به اردوگاه بازگردانده شده و 50 نفر انان به دستور هیتلر تیربار میشوند.    

[تصویر: 1456339312532.jpg]
  

   فرار بزرگ فیلمی ماجراجویانه در ژانر جنگیست که دارای صحنه های بسیار نفسگیر و تماشاییست و اتحادی از چندین ملیت مختلف را که در اسارت المانیها هستند را بنمایش میگذارد. در اغاز فیلم بعد ازجمع اوری اسرا و انتقال به اردوگاهی که از نظر امنیتی امکانات بیشتری دارد و غیرقابل فرار است اما بلافاصله نقشه فرار توسط اسرا طرح ریزی میشود کاپیتان هیلتز با بازی مک کویین که بعنوان یک امریکایی بی نظم و متخصص فرار حضور دارد تقریبا جدا از جمع است اما در فرار از اردوگاه با دیگران هم فکرست. بارتلت با بازی ریچارد اتنبرو مسئولیت فرار و مهندسی این کار را بعهده دارد و دنی ویلینسکی (چارلز برانسون) که یک لهستانیست متخصص حفر تونل است و هندلی امریکایی (جیمز گارنر) یک سارق حرفه ای است و بلیت (دونالد پلیسنس) یک جاعل ماهر است..با اتحاد این افراد همه انچه که برای یک فرار نیاز است کامل میشود و فراری حماسه ای طرح ریزی میشود و سه تونل حفر میشود و افراد گروه گروه ازین تونلها میگریزند. هرچند که موفقیت زیادی در پایان حاصل نمیشود و بیشتر اسراری فراری دستگیر میشوند اما هیجانی جالب و دیدنی را در بعضی لحظات با خود بهمراه دارد همچون صحنه های موتور سواری و تعقیب و گریز کاپیتان هیلتز و نازی ها
این فیلم پر ستاره یکی از مشهورترین فیلم هاییست که در رابطه با جنگ ساخته شده است. فرار و تلاشی بزرگ اما نافرجام از زندان که تبعات بسیار سنگینی را برای بازماندگان به بار می اورد.   
 
[تصویر: 1456339312623.jpg]
 
از نکات جالب این فیلم دردسرهایی بود که استیو مک کویین ایجاد کرده بود..صحنه های موتور سواری در اصل ماجرا نبوده و به درخواست استیو مک کوئین  که علاقه شدیدی به موتورسواری داشته در فیلم گنجانده شده است (هرچند صحنه پرش از روی نرده ها توسط بدلکار اجرا شد)
و همچنین حسادت استیو مک کویین به شخصیت جیمز گارنر در فیلم بود که با ژاکت سفید و ظاهری مرتب حضور داشت و حتا مک کویین درخواست کرده بود که لباسها تعویض شود و ان ژاکت به استیو مک کویین داده بشه که بالاخره با پا در میانی و صحبتهای گارنر وی ازین درخواست کوتاه امد.

 [تصویر: 1458151880171.jpg]

 

 
۲۶-۱۲-۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ عصر
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

شبکه های اجتماعیدرباره مادوستان ما
   
 
تمامی حقوق محصولات و امکانات این سایت برای سینما کلاسیک محفوظ است
وهرگونه کپی برداری و سو استفاده پیگرد قانونی دارد

پشتیبانی توسط : گروه سایت سازان برتر
MyBB © MyBB Group
دانلود آهنگ جدید
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی